Membrán nélkül drágábban adom a darabjait. Még ha zsidó vagyok is...mit csináljak magába vele?
Membrán nélkül 7000.-
Nem kell a 26-os azzal már benzintemető lesz. :)
Meg most vettem 21-est.
Szerintem még akkor is jól jársz vele, ha kidobod a membránt.
De te tudod.
Ok. Akkor ez tisztasor.
A másik problémám az, hogy a gázbowden nem ér a 21-es karbiba addig, hogy be tudjam akasztani a súberbe. Az jó, ha a bowden külsejét visszábvágom? ha tudom....
vagy teszel be vmi rövid gumicső összekötőt vagy csinálsz otthon egy másik szívót, nem nagy kunszt fogsz egy laposvasat aztán ráhegesztel egy kb 25-28mm es csövet! és probléma megoldva :)))
Sziasztok!
SOS segítségre lenne szükségem.
PHBG 21-es karbi nem fér el a kuplung bowdenemtől. (2001-es blokk oldalról jön a kuplung, nem előlről...)
Hogy oldottátok meg srácok?
Esztergáltatni kell speckó szívócsonkot?
Sziasztok. Lenne egy Aprilia rx 50-es moci eladó. Hiányos a paripa ,henger ,hengerfej, dugó, hátsó féknyereg.... hátsó kerék megvan benne 88-assal. Idomok nem sérültek. Évjáratot nem tudok csak következtetek az idomokba szereplő dátum 1990. A moci 2001-óta áll. linkelek képet. Ha valakinek felkeltené az érdeklődését írjon és egyezkedünk. dancshouse@gmail.com.
csáo tudna nekem valaki olyan képet küldeni am6 aprilia rs 50 blokk robbantott ábrája van erre az emailra : oldtimermotorbonto@gmail.com ra előre is kösz
Szia Laci 106! Olvasom a hozzászólásod, és úgy látom Te tapasztalt szerelő vagy, talán tudnál nekem tanácsokat adni. Vett a fiam egy Aprilia sx50 -t még 2 évvel ezelött. Elhoztuk, kb 1 évig semmi gondunk nem volt vele, első pöccre indult a motor, majd elkezdett menet közben lele állni, és csak kisebb várakozás után tudta a kölyök újra indítani.( csak aszfalton használja , annyira vigyáz rá, hogy még földesen nem is hiszem, hogy ment vele,a fiamnak csak iskolába járáshoz valamint a barátokkal motorozáshoz használja, tiszta terepen) Mivel sem én sem a férjem nem értünk a motorokhoz,elvittük szerelőhöz.Egy rakás pénzt hagytunk ott, azt sem mondta mit cserélt rajta... megkopasztott 50 000 Ft-vel :( , természetesen a motor ugyanazt produklta. Garit nem vállalt rá. Most másik szerelőnél van, már 7 hónapja... megint szerelték eddig 30 000-nél tartunk és már nem is indul:(, most arra pontra jutottam, hogy saját magunk állnánk neki szétszedni a motort-(a férjem mezőgazdasági gépszerelőnek tanult anno, talán valamit még konyít hozzá. Amiért írok: szükségem lenne segítségre, mit nézzünk meg alaposabban, mire gyanakodjunk, mi lehet a hibalehetőség, visszaszerelénél mire figyeljek, beállítások stb. email: borcsa19@citromail.hu válaszod előre is köszönöm!
Membrán nélkül 7000.-
Nem kell a 26-os azzal már benzintemető lesz. :)
Meg most vettem 21-est.
Szerintem még akkor is jól jársz vele, ha kidobod a membránt.
De te tudod.