... és volt már olyan DT amiben ponthogy olasz erőforrás volt, szoszi :D és a DT jó kis UTCAI enduro, eltötyörögni meh elmotorozgatni ideális, megbizható és strapabíró-de ennyi, a DT nem erős ésa futóműve is szerény
amugy jöttök hungexpohoz? :D ugy néz ki holnapután ot leszek, csak ne vesszünk el haverral pesten, GPS majd odavezet remélem :D
nekem is volt egy aminek 94es forgalmija volt,mégis 91es volt csak azért mondom hogy 90es, mert nagyon szembetűnő a régi első tárcsa, a régi fék illetve a régi fék felfogatás az első telón. nem okoskodni akarok,csak így van
Valamit neked is kéne oda írni,mert ezek nem hisznek nekem azt mondják nem vagyok normális a Dt a nyarő,tudod ezek szar olasz motorok! Különben a rotax osztrák erről ennyit!
amugy jöttök hungexpohoz? :D ugy néz ki holnapután ot leszek, csak ne vesszünk el haverral pesten, GPS majd odavezet remélem :D
(sry)
áhhhhh....jóhogy mit gondoltál DT az motor? az vmi nemis tom mi....leírhatatlan....olvass vissza pár oldalt DT fórumba, ott megtudod miis az a DT