én terepen is szeretném használni közepesebb féle endurozásra, erre a pegaso sé a wind sztem alkalmatlan, olyan gép kell ami erös és magas, jol kezelhetö stb
engem nagyon érdekelne egy 125-ös RX vagy Tuareg Rally, forgalmival, nem baj ha lejárt a műszaki, cask a forgalmi legyen meg, és max 11 kW-al! csoola@freemail.hu msn és email
Nekem állt 3 hetet és pöccre indult!Monnyuk igaz h garázsban tartom...de akkor is marha jó Mellesleg eladó a mocim. RENDSZÁMOS....Ha érdekel valakit vegyen fel msn-en:akos00@freemail.hu
Egy kis okosságra lenne szükségem! Valaki véletlenül nincs olyan szigorúan titkos információ birtokában, hogy az RX gépekbe szerelt BOGE központi rúgóstagot hány dl olajjal kell feltölteni? Ma sikeresen szétszedtem, de mivel egyébként is hiányzott belőle, meg a széthúzásnál is csurrant mellé egy kevés anyag, így bizonytalan vagyok a mennyiséget illetően.
Még mindig Rx érdekelne hátsó fék! Brembo vagy Grimeca? bonott Rx-t vki nem tud? link is érdekel meg úgy minden... köszi előre is..
By
mutas képet a motorodról!
köszi