Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én használgattam terepen, de a futóműve tényleg nem a legalkalmasabb kemény terepre. Lájtos endurozás még elmegy nekik.
én terepen is szeretném használni közepesebb féle endurozásra, erre a pegaso sé a wind sztem alkalmatlan, olyan gép kell ami erös és magas, jol kezelhetö stb
Tuareg wind nem érdekel? A szomszéd fórumban Elissanak van egy nagyon szép, ami tuti jooo lesz.. Vagy esetleg egy Pegaso?
jövőhéten megjön az Sm szett
engem nagyon érdekelne egy 125-ös RX vagy Tuareg Rally, forgalmival, nem baj ha lejárt a műszaki, cask a forgalmi legyen meg, és max 11 kW-al! csoola@freemail.hu msn és email
oks
Még nemjött a srác 10-dél körül igérkezett! majd informállak
nah?
és van új?
jövőhéten elviszik a motoromat
Most lesz lefényezve....utána küldök képet!Jövő hét végén...
az adatlapomon van mail cím, ha gondolod vegyél fel msn-re...
Hali!
Még mindig Rx érdekelne hátsó fék! Brembo vagy Grimeca? bonott Rx-t vki nem tud? link is érdekel meg úgy minden... köszi előre is..
By
keve!
mutas képet a motorodról!
Hello! nekem is van elado rx-em Ha érdekelne akkor vegyél fel msnen: akos00@freemail.hu Amugy rendszámos....
Hello! VBalazs137 engem érdekelne a géped ha még megvan! Egy e-mailt tudnál adni, aztán ott tudnánk beszélni.
köszi
Hát figy írd be a netre a keresőbe....vagy kérdezd meg valakitöl aki ért hozzá...Biztos h tudsz szerezni a közelben valahol....
és honnan vetted?
Nekem állt 3 hetet és pöccre indult!Monnyuk igaz h garázsban tartom...de akkor is marha jó Mellesleg eladó a mocim. RENDSZÁMOS....Ha érdekel valakit vegyen fel msn-en:akos00@freemail.hu
Én 4000ft-ert vettem egy oldaltámasztót!Tök egyszerűen felrakható és teljesen jó.
Egy kis okosságra lenne szükségem! Valaki véletlenül nincs olyan szigorúan titkos információ birtokában, hogy az RX gépekbe szerelt BOGE központi rúgóstagot hány dl olajjal kell feltölteni? Ma sikeresen szétszedtem, de mivel egyébként is hiányzott belőle, meg a széthúzásnál is csurrant mellé egy kevés anyag, így bizonytalan vagyok a mennyiséget illetően.
nem, de ha van nekik szólj már plz
kössz
vagy valaki más nem tud?