van itthon még egy olyan hengerem elfekvőben,emléknek
Mondjuk anno nemtetszett ennyire..
Ha elviszik a kawát,nekemis valószínű rs lesz,de ettől egyelőre nemfélek
sajnos tudom mien az mikor egy kis darab fém ott elszabadul a hengerbe nem én érdeklődtem a fogyasztása iránt mind1 tom h ennél a gépnél nem az számit h mennyit eszik megvan még a 34es szetted????
rgv-nél volt az,hogy a powerben lévő kis stift amia power darabjait összetartja,eltörik,és bezuhan a power,nagy rumlit tud csinálni.Ha egy ilyen motor karban van tartva,aranyat ér,és megszolgálja az árát.
De ez a "mennyit fogyaszt" dolog szerintem nemigazán lehetne egy ilyen ördögnél kérdés,nagy a literteljesítménye,ahhoz anyag is kell.
pályán az rs250es az összes 4t-t megbünteti. nagy a kanyarsebessége, könnyű , rövid féktávokat lehet cele venni, és fordulaton nagyon nagy a hatásfoka.
ez egy hobbi versenymotor jó alapja. 56-68le. változattól függően. nagyon komoly futóműve, váza és féke van. nemhiába használják legtöbben pályamotorozásra.
az végül is türhetö elvégre ez egy versenymotor.... 70LE ha jol tudom ugye??és 210körül mozog a vége széria állapotában.Ha nagy leszek egy ilyet szeretnék
Mondjuk anno nemtetszett ennyire..
Ha elviszik a kawát,nekemis valószínű rs lesz,de ettől egyelőre nemfélek
kis csemege:)
De ez a "mennyit fogyaszt" dolog szerintem nemigazán lehetne egy ilyen ördögnél kérdés,nagy a literteljesítménye,ahhoz anyag is kell.