Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia én az iroszerben vettem tömitést papirt már vagy 10-szer vagy lehet töbször is volt levéve az oldaldeknim de nem enged ezt tanácsolom neked is abol csinálj 150ft egy nagy tábla belőle rengetek kijön belöle
Ha a kuplungdekniről beszélünk akkor oda simán elég a paszta. Mind a két felületed bepasztázod, előtte ugye tisztítod őket. Felrakod, meghúzod, vársz egy napot, feltöltöd olajjal és csővan!
Mikor kicserélted a tömítést, akkor a régit teljes mértékben eltávolítottad a 2 felületről? a csavarokat megfelelő nyomatékkal húztad meg? Lehet, hogy valahol meg van ütve a tömítőfelület és ezért folyik. Dekni alapján tudsz vágni ha ügyes vagy. De egy minimális tömítőpaszta csodákra képes. :)
Tiszteletema markatarsaknak!
Veletlen valakinek nincs Bal oldali dekli tomitesrol 1:1Es meretu rajza ?
Ugyanis az uj alig 3000KM-ES ujnak mondhato Athena tomitesem ereszt.
S gondoltam inkabb csinalok egyett.
hűtővédő: 2000 ft !
Farok idom : 7000 ft !
fejidom lámpa 10 000 ft !
index:1 500 / db !
ülés : 2 000 ft !
kábel köteg:10 000 ft !
hasidom : 8 000 ft !
power motor : 5 000 ft !
power computer : 5 000 ft !
karbi (28 as ) 10 000 ft !
két oldal csík idom : 3 000 ft / db !
imail: boti3@freemail.hu
elirtam 64065 bocsi
hali, megvan még a 64054 es fogaskerék? vagy esetleg tudnál segiteni hol találok?.
Elérhetőséget csak akkor adok, ha vkit érdekel vmi cuccom. Esetleg érdekel?
Heló emberek 122es rotax blokkon levő 34 es delorto karbihoz kellene nekem szívócsonk gumi! Revűlt nem igazán érdekel ha valakinek van kérem jelezzen! e mail:tgyuri93@freemail.hu tel:06 20 279 8322
adatlapodon elerhetoseg nincsen ;-)
Köszi skacok, de Én gömblű szettet keresek, és most, hogy blokk széjjel vagyon, vannak kisebb gondok, ami olyan 100e-es nagyságrendű. :S Így az idom még várat magára...
Nekem is van extrema idomszettem, az adatlapomon tudsz róla képeket nézni!
ez lenne az idomszett csak a tank nincs a képen de az is ilyen színű és nincs baja
Sziasztok!
ha a 'szívlámpás Rs' szívlámpáját pl ultrás vízzel az égők helyénél megközelítve felengedem/kimosom, akkor nem lesz semmi baja a lámpatesteknek/foncsoroknak? mit gondoltok? próbálta már valaki?
válaszolóknak köszi, pacsi
A tengelyen és a műanyag fogaskerekeken is kell hogy legyen jelölés.
hűtővédő: 2000 ft !
Farok idom : 7000 ft !
fejidom lámpa 10 000 ft !
index:1 500 / db !
ülés : 2 000 ft !
kábel köteg:10 000 ft !
hasidom : 8 000 ft !
power motor : 5 000 ft !
power computer : 5 000 ft !
karbi (28 as ) 10 000 ft !
két oldal csík idom : 3 000 ft / db !
imail: boti3@freemail.hu
Sziasztok. Valakinek nincsen sötétített, sport, vagy valamilyen plexije?
Köszi szépen esetleg még olyan kérdésem lenne h a kiegyenlitő tengelyt h állitsam be tudsz e segiteni ebben? mert nem igazán találok jeleket a blokkban meg máshol se
Megaszontad a valóságot :DD
Mos' miva?
Van akinek kettő is ke' mer' keny még a dugóra is hagy tömiccsen :)
(cáááá:)
Piros pasztát neki, egy tubus általában elég.
Az új gyertyát le lehet ellenőrizni, de nem jellemző hogy probléma lenne a gyertya hézaggal.
A hézag egyébként 0.7 mm
Elviekben nem kellene.

de ha tulzasba viszed a takaritasat a blokknak akkor felo hogy nem tomit majd rendesen.
Azert VEKONYAN nem artalmas.
110, 150es dunlop sportmax gp d207 gyönyörű mintával és állapotban 18 000 ért eladó