ha komoly a veteli szandekod akkor privatban beszeljuk a tovabbi reszleteket ne itt a forumon alkudozzunk.
attila.hunter@gmail.com vagy 06705655856
jelentkezz es megbeszeljuk a dolgot.
Sziasztok!
Èrdekelne frecciához (125) baloldali a lámpátol a tank alatt huzodo idom! Ha van valakinek elado illetve mèg mindíg/bár több segítsèget is kaptam/ De komplett/szívó csonkal ès a lègszűrővel összekötő gumival eggyütt:DELORTO (PHBH28RD)-karburátor! Kèpet küldjetek lègyszi! Nem èn vagyik a szerelő állitolag egy felujjíto szett is jo lenne.
Előre is köszönöm minden megoldás èrdekel csak ujjra nyeregbe lehessek 15-16- èv után.
O Utat!
Szia! Nemigazán tudtam kivadászni az elèrhetősèged /vagy csak reggel van mèg/ az enyèm(belan.tamas@gmail.com)
Tudnál kèpez küldeni róla?
Kèp hiányában már be sz...egyszer spoiler ügyben nem az volt ami nekem kellett volna.
Sziasztok! Mindenkinek!
15-16èv után ujra nyeregbe ülnèk viszont előfeltètele egy DELORTO / PHBH28RD/ karburátor cagiva frecciához! Szívo csonkal! Összefonva a kezem kèrem aki tud eladót jelezze,/belan.tamas@gmail.com/ /tuti vevô/ felujjíto szett is megtennè attol szívocsonk is kell illetve a lègszűrőfelè menő gumi.
Előre is köszi mindenkinek!
Pegeso olajtartály vagy hasonlo az a lényeg, hogy vékony tartály, van valakinek eladó? Bontott, minden az állapot csak ne legyen lyukas.
attila.hunter@gmail.com vagy 06705655856
jelentkezz es megbeszeljuk a dolgot.
a posta ha utalsz akkor csak 1000 ft plusz
utanvetelesen 2000 ft
azert hozza kell tennem hogy 2000ert sehol se kapsz gyujtaskapcsolot
erdekel?
Ár: telefonon
30-403-6551
Postai után vétellel vagy elore utalással is meg lehet oldani.
ár megegyezés szerint :D
gabor8181@freemail.hu
30 605 6883
tel:06307316232
e-mail:czegledizsolt@freemail.hu
Èrdekelne frecciához (125) baloldali a lámpátol a tank alatt huzodo idom! Ha van valakinek elado illetve mèg mindíg/bár több segítsèget is kaptam/ De komplett/szívó csonkal ès a lègszűrővel összekötő gumival eggyütt:DELORTO (PHBH28RD)-karburátor! Kèpet küldjetek lègyszi! Nem èn vagyik a szerelő állitolag egy felujjíto szett is jo lenne.
Előre is köszönöm minden megoldás èrdekel csak ujjra nyeregbe lehessek 15-16- èv után.
O Utat!
Tudnál kèpez küldeni róla?
Kèp hiányában már be sz...egyszer spoiler ügyben nem az volt ami nekem kellett volna.
Ez kène.
adatlapomon az elérhetőségeim!
15-16èv után ujra nyeregbe ülnèk viszont előfeltètele egy DELORTO / PHBH28RD/ karburátor cagiva frecciához! Szívo csonkal! Összefonva a kezem kèrem aki tud eladót jelezze,/belan.tamas@gmail.com/ /tuti vevô/ felujjíto szett is megtennè attol szívocsonk is kell illetve a lègszűrőfelè menő gumi.
Előre is köszi mindenkinek!
attila.hunter@gmail.com irj ide es megbeszeljuk a reszleteket
Illetve merre laksz?
Èn Bp.x. Kőbánya.