Nekiláttam felújítani a motorom redrose 92-es, gondoltam megnézem a teleszkópokat is az egyik igencsak gyenge volt így szétszedtem, ami nem volt nehéz csak széthúztam és ennyi, kérdezem ez normális, a másik, hogy nem volt bene rugó, csak két szimering és olaj.
Esetleg valaki meg tudná azt is mondani milyen szimeringek kellenek bele mert csak az alsón látok számokat a felsőn nem.
Ma felhívtam a jó embert, mert ugye hát a képeken látszik a kipuf. króm burkolata, meg oda van írva hogy RED ROSE CLASSIC!
Erre ő milyen kipufogó? nem is volt hozzá meg, Meg az nem is red rose hanem classic..... Miért nem lehetett simán azt mondani már nincs meg.. tele a tö.... a kamu hirdetőkel. :(
szia már beszéltünk a lánckerékröl, hardirol....
Nekem ugyanilyen kerekem van és ezen sincs menesztő tárcsa nem?
erröl kellene nekem minden a lánckerék oldaláról
címemre képeket meg egy bankszámlaszámot tudnál küldeni?
aalex13@freemail.hu
köszi!
üdv. Alex
oké köszi!
tudnál elötte képeket küldeni az alkatrészekröl?
zégert meg miden csavart adsz hozzá?
aalex13@freemail.hu
e-mail ben küld el a bankszámlaszámodat is ahová utaljak
köszi!
üdv. Alex
Szia!
megvan a pénz
és akkor mindent adsz hozzá ami kell arra az oldalra a kerékhez?
mennyi lenne összesen
hol található helyikeg?
posta mennyi lenne?
köszi
üdv. Alex
Nekiláttam felújítani a motorom redrose 92-es, gondoltam megnézem a teleszkópokat is az egyik igencsak gyenge volt így szétszedtem, ami nem volt nehéz csak széthúztam és ennyi, kérdezem ez normális, a másik, hogy nem volt bene rugó, csak két szimering és olaj.
Esetleg valaki meg tudná azt is mondani milyen szimeringek kellenek bele mert csak az alsón látok számokat a felsőn nem.
Előre is köszönöm!