Sziasztok!Lenne egy Red Rose 50-em.Még az első 3 sebességes.Abban kellene segítség,hogy fel szeretném egy kicsit turbózni(Váltó vagy komplett blokk csere?)A blokkot nehéz lenne kicserélni egy másikra?Minden megoldás érdekel,ha valaki tud akkor alkatrész is.Előre is nagyon köszi mindenkinek!
Sziasztok !
Egy kis segítségre lenne szükségem! Red Rose classic-hoz keresek oldal idomot, azt amelyik az akkumulátort takarja el. Minden felé próbálkoztam már, sikertelenül!
Valakinek nincs egy tuti tippje ? SOS !
Ez is szétpörgi. Van egy 50-es endurom, amit hosszútávozni használtam, Gilera Sioux. Nem hibátlan, de nevetséges áron kb. 1 hét múlva eladó lesz, ha érdekel. Ennek kényelmes a 70, kicsit át van módosítva az áttét, utcai gumik, etc. Ha érdekel, keress meg, adatlapon halom elérhetőség.
Köszi,és szerinted egy gyári 50-estől mi az a tempó amit elvárhatok?nekem napi 50kilóméterre kell munkába járni.az 50-es robogóm 70-nél majd szétpörgi magát,sajnálom ezért keresek mást,de nincs nagymoci jogsim.Te mit vennél a helyemben?
Kompresszióteszt, váltó-kuplungellenőrzés, elkérni az eredeti papírjait. Kb. 33 lóerős moci, poweren iszonyat kell húznia. Sehol nem dadoghat, nem torpanhat meg. Vigyél magaddal szakértőt. Fogyasztás 5-től indul, átlag 6 liter vegyesben. Alkatrészellátás közepes, alkatrészár közepes. Szervízigény magas. Remélem segítettem, adatlapon elérsz ha van kérdés, volt már ilyen mocim
Szia mindenki!Kérlek segítsetek.Szeretnék vásárolni egy 125-ös Red rose-t,de sajnos nem ismerem a típúst csak nagyon tetszik.Ha esetleg valaki ajánlana nekem mocit vagy segítene abban,hogy mit is kell legjobban néznem vásárláskor azt nagyon köszönnép.
Zoli.
szacsomotor@freemail.hu
28as dellorto
cdi
trafó
fesszabi
mindennel együtt csak berakod és húzod a gázt, 60ezer ft
Egy kis segítségre lenne szükségem! Red Rose classic-hoz keresek oldal idomot, azt amelyik az akkumulátort takarja el. Minden felé próbálkoztam már, sikertelenül!
Valakinek nincs egy tuti tippje ? SOS !
Érdekelne a dolog .Az email címem:backuum@freemail.hu
Várom a jelentkezésed.Kellene a cucc.
Más:az elsőfék munkahengerem elszált .Ha lenne neked akkormennyibe kerülne?
üdv:Zsolti
160-as polini eladó
Aprilia red rose-hoz keresnék műszerfalat és kilométerórát.
köszi a segítséget.
üdv
Hoztak ma generálozni nekem egy Red rose 50-est. Valaki tud hozzá levegőszűrőt?
érdekelne engem küplung bovden meg kuplung szerkezet isha van
Zoli.
06308146119