Szia!Van belsőm!Csak azért kértem a méretet mert ha az általad kínált gumi erősített peremű akkor lehet hogy nem megy fel a felnimre!Ategnap hozzám került gumi ilyen volt, szűk volt a mérete.Előre is köszönöm a mérést!
Hali!Csak azért kérdeztem mert tegnap volt nálam egy tömlő nélküli gumi aminek a belső mérete pont 1.5 cm-el volt kissebb mint ami felment volna a felnire !Ez biztos azért van mert a red rose felni ill. kerék alapvetően tömlősre készült és a masszívabbra gyártott tömlőnélküli abroncsok pereme a tömítés miatt szűkebbre készül!Inkább egyszer feleslegesen mérek mint potyára fizetem a postakötséget!Elnézést ha nyersen írok de volt már hasonló tapasztalatom, és ez egy méréssel elkerülhető.Köszí a választ!
Hali!Azt kérdezném hogy a képen lévő gumi fent folt a red-rose hátsó felnijén?Megmérnéd -e a gumi belső átmérőjét a falcnál, és a külső átmérőt?Köszi....
Aprilia Red Rose 50.Nagyon szép külsövel hátul újszerü gumival új üléshuzattal motorhibával hiányosan egyben 99 e ft vagy alkatrészenként is eladó.Postai úton is.Debrecen.Tel:06 70 459-6036
Szerintem csak egy vinnyogó.Ha a sztender lent marad és sebességbe rakom akkor ez szól!De lehet hogy csak hangjelző az indexhez az meg kattogni szokott.Neked valami beállítási hibád lehet.Gyújtás a helyére van állítva?
Ha kiszedem a gyertyát letakarítom, kiszárítom gázláng felett, beindul, megy egy kicsit aztán leáll.
Gyertya ilyenkor mindig nedves (benzin), nem száraznak kellene lennie?
Ár?üdv Ottó
Bacsó Ádám
Bp.1173 Cséplő út 18
06706447899
hova volt feltéve a motorn?
Gyertya ilyenkor mindig nedves (benzin), nem száraznak kellene lennie?