Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv!valakinek van eladó benzincsap Pegaso 80-hoz?
eledó vadonat új kormánystabilizátor
ebay-ről rendeltem de mégse kellett
ára: 6.000 Ft
e-mail:gudzol@freemail.hu
Érdekelne hogy mennyiért adod ! ?
veres88@freemail.hu köszi :)
Na megnéztem újban tudok segiteni! Priviben küldöm az átát ha adsz egy mailt vagy hivsz a 20-9-248-425 ön
Sziasztok!

Bár lehet rossz helyre írom ezért bocs előre is.
Öcsémnek van egy 1992 honda shadow vt600c motorja és a hátsó kerekét kellene küllőzni. (néhány darab kihullott.)
Ebben kérem segítségeteket hol lehet hozzá küllőt kapni ki csinálná meg a kerekét és persze egy körülbelüli árfekvés sem ártana. Nagyon szereti a motorját szeretném meglepni jó hírekkel.
Szentendreiek vagyunk jó lenne Bp vagy a környéke ...

Előre is köszi hogy foglalkoztok a problémánkkal.
Széles Utat!
Hello!Meg mértem 35mm.jo állapotu ,tudok képet kűldeni ha érdkel de 3000ft-ért 4 db az nagyon kevés nekem.Max db-ját annyiért adom ha kell elviszed ha nem nem.űdv
Üdv! CBR1000RR SC59 alkatrészek eladók,tötéletes állapotban!
Ha megmérnéd hogy valóban 35mm belső átmérőjű a karbi oldalon és jó állapotú, akkor adnék érte 3000ft-ot.Még az is kérdés hogy milyen messze laksz?De telefonon is megbeszélhetnénk:70/224 46 52
Köszi már intézik,de amúgy mennyié adod?
Köszönöm szépen!Nagyon várom
van alkatrészem hozzá
Honda cbx750 bontott alkatrészei eladók.Érd:zoli_motor@freemail.hu
nekem vananak alkatrészeim! de ha kell kompletre is össze tudok dobni 1-t tel:06307316232
nekem van 1 rotax 123 vasperselyes hegerszetem! tökéletes minden része! az ára 35e
tel:06307316232
Üdv eladó a képen látható kerekek 50.000ft ért
tel 06209352002
Kerekek eladó!
hat ha betudja bizonyitani es letudja fotozni a trafot ! de nekem a oárja tavaly április ota bentvan nemszoltak de az ora csoport mögött van a trafo amit nemtud fenykepezni max ha szetszerelki de azt meg nemteheti meg max bekuld muszakira de pillanatok alatt kicserelheto ! mint egy izzocsere!nekem nemvolt problemam még rendorre meg ismiknek se nagyon !
Rendőr nem dug meg ha meg állít?
!

1db eladó csak !

masik a motoromba van már
Nemérdekel valakit egy H4 vadonatujj Slimtrafós XENON Szett?
4300K 35W
vekonytrafós direkt motorba valo! vadonatujj!
postazni tudom azonnal

7ezer!
morphe@freemail.hu
Hello!igen meg van még,tőmitések és a csavarokis épek.mondj rá te egy kedvező árat:dűdv
szia van egy pár felnim új continental gumival ,féktárcsával 50.000ft a pár ha érdekel hívj 06209352002
Simson 70/6 felömlős komplett szettek eladóak!

http://simson-keletimotor-alka...
szia délben a műhelyben leszek hívj és megmérem ,mármint a tárcsát