Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

értem hát most éppen anyagi mélyponton vagyok de a napokban bevasalom a tartozásokat és akkor szerintem érdekel az egész egyben meg a kuplung is. szóval szerintem nemsokára jelzek még a jövő héten azt hiszem és akkor nyélbe üthetnénk az üzletet. Még annyi kérdésem lenne nincs e neked alsó felső tűgörgő kosarad a hajtókarhoz?
szia,

van ilyenem,ha érdekel 70 3179083(tartozékaival10e)

üdv,P.
Suzuki GSXR 1000 es K2 es váz olcsón eladó! Okmányok nélkül 30e ft
szia eből nem tudok engedni 35e szet és 5e 1 komplet kuplung
hát nagyon úgy néz ki hogy érdekelne az üzlet . Tudom nem szép dolog az alkudozás ilyen berkekben de ég így is egy rakás pénzt kell ráköltenem nem e alkudhatnánk meg 30 e -ben ? és az ids érdekelne hogy kuplung hoz az az alumínium 6 peckes ló--fa.. nincs e neked amire a rugók mennek és azzal szorítod le ?
hello, cbr f4 központi lábat keresek, stendert.
VFR 800 FI RC 46 való középállvány eladó.7500 ft:06302093728
sziasztok 1983 as yz 80 hoz van valakinek gyújtása?
Sziasztok!
Nekem olasz 125-ös mtx-em van és tönkrement a hátsó teló ( nagyon puha, pattog és nem csillapít ) ez a gáztartályos fajta. Az lenne a kérdésem,hogy a japán mtxé jó e bele, vagy milyen motorét lehet esetleg átalakítás nélkül belerakni? Ilyen gázos telót sajnos nem találtam, volt 2 de azok is hibásak voltak. Ha valaki tud, vagy van eladó jó telója valakinek az írjon! Köszönöm!
hengerszetet egybe adom 35e ami benne van: hegner dugó 2 gyürű csapszeg tügörgő viztéfedél hegerfej
helo
az lenne a kérdésem hogy a hengert csak egyben adod vagy darabokban is. Mármint nekem szükségem lenne a hajtókar tűgörgő kosaraira és azt tudnád e külön adni ?
Sajnos igen, a jobb oldala be volt állva mint a gerely.
ok, keresni foglak! Sajna lesérültem,de ha aktuális hivlak. köszi
Szia,

van hozzá műkődő cuccom,ha érdekel 70 3179083

üdv,P.
Sziasztok! Honda Mtx 125r (olasz)-hoz keresek pár alkatrészt: 2db tankidom, akksi tartó oldali ülés idom, gáztartályos hátsó teló, és láncvezető lengővillára. Ha valaki tud valamit ezek közül, az írjon ( sparxx88@gmail.com ) Illetve lenne pár kérdésem az alkatrészbeszerzéssel kapcsolatban. ( láncszett, vízpumpa felújító szett )
Szia !

Nekem is van, ha érdekel adj elérhetőséget.

Üdv: Andi
Ida köszönöm hívlak
Egyáltalán nem biztos, hogy ezeket cserélni kell...
Sziasztok.
Valakinek tippje hol keressek ilyet a motoromhoz?
Már sok oldalt megnéztem de hasztalan.
Szevasztok! A segítségeteket kérném. Vettem magamnak egy kis gondot, egy 1987-es kiadású HONDA VFR 750 F RC24-est. A következő kellene ami nem aranyárban van, mert amit ma megtudtam az elkeserített. Szükségem lenne kuplung kar javító készletre, illetve első fék javító készletre. A probléma, hogy a motor nem ment 7 évet, ezért feltétlenül ki kell cserélnem ezeket az alkatrészeket. Ha valaki segítene, azt nagyon megköszönném. Esetleg lehet-e helyettesíteni más márka alkatrészeivel. Köszönöm.
sos nekem van ha érdekel 06203114528
Sziasztok!2000-es r6-os yamahához keresek blokkot!sos
husqvarna te610 hiányosan alkatrésznek vagy össze szerelésre egyben vagy bontva 100ezer,crf450 szép állapotü idomok19ezer.
Hy!

Dellorto 28-as karburátort vásárolnék.Akinek van eladó kérem jelezzen.
a héten mindenképpen visszaírok mi az amire szükségem lenne és akkor egyeztetünk hogy mid van. köszönöm addig is.