Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Űdv!válaszolok a kérdéseidre.írd már meg hogy pontosan mi ez?....Suzuki gsx 400f katana teleszkop,de biztos jó nagyobb motrokbais,erős nem sérűlt.Kerék és gumi méret?MICHELIN110/70 R17 gumi és a felinis. Teló hossza?81cm mértem. I gy ahogy van a gumi aljától..(a betontól) a markolatig cm-ben:igy 106cm a főldtől a kormány végig.Jah és lemértem telo átmérőjét tolomérővel:41mm.remélem tudtam segiteni... .Ha komolyan érdekel akor hivjál fel:0620/5833806
írd már meg hogy pontosan mi ez?.....kerék és gumi méret? teló hossza? igy ahogy van a gumi aljától..(a betontól) a markolatig cm-ben
Sziasztok!

Ha valakit érdekel esetleg, akkor van elfekvőben 2 db univerzális oldaltáskatartó konzolom. Hirdetéseim között megtaláljátok a leírást, íme pár kép:
Hello sziasztok!

32 vagy 34-es Dellortot vásárolnék, ha van valakinek eladó kérem írjon
Hali!

Yamaha YZF 750-R-hez keresek papírozható vázat vagy magyar papíros vázat!Akinek van kérem jelezze emailen!
kispenge@citromail.hu

Köszönöm
Ha van valakinek papírja xl/xr-hez 125-200 ig ne tartsa magában megvenném! :-) akár vázastól!
EL 250 Eliminator-hoz keresek bal oldali műanyag idomot.
Szevasztok!
2005-2006-2007-es,léghűtéses gsf 650-hez keresek karcmentes, gyári kipufogó dobot. kenyer@citromail.hu
Van hozzá mindenem. Csörögj! 70/6321-829
Sziasztok az lenne a kérdésem, hogy szeretnék "műszerfalat" a motorkerékpáromra ami 1 cagiva elefant 650 -es mert nincs rajta semmilyen km-óra vagy fordulat szám mérő sem szeretnék segítséget kérni tőletek , hogy mit ajánlotok hozzá mert ami gyárilag rajta volt elég nehezen található . Esetleg valami digitális.. dolog felé kacsingatok csak nem tudom , hogy jó lenne -e rá . Elnézést, hogy ide írok és bocs a tuddatlanságom miatt is válaszokat előre köszönöm.
Kawasaki gpz1000rx alkatrészek eladók.Érd:zoli_motor@freemail.hu
üdv! cpi sx 50 enduró kerekeket keresek!akinek van vagy tud eladót kérem írjon!köszi
hellosztok!valaki?75000 tejesen jo állapotban van.
Oké rendben
A VFR750 hátsó kereke mennyi lenne?
Mail ment.
Folytatom még kicsit...

R6 01. alkatrészek
Folyt.köv.

KZ 550 83.
RF 600
VFR 750 91.
Sziasztok !

A képeken látható motorok bontódnak, alkatrészeik eladóak, vagy esetleg egybe is vihető...még
ZZR 600 93.
CBR 900 RR 95.
CBR 1000 RR 07.
Deauville 650 03.
CBR 600 F4I 02.
FJ 1200 86.
Andi
Tekercselek minden típushoz generátort, egyes gyújtás alaplapokat!
A hibás tekercseket az alábbi címre küldd el postai úton:
Dóka Sándor Ózd, Gábor Áron utca 11. 3600
További részletek itt: http://indukcio.uw.hu
mail: dksandor@gmail.com
Hívj bátran hétvégén is: 06 30 262 5500
Akkor pihiztesd a polcon.
Igaz ez túl jó ajánlat. Az sv kipufogó ér legalább 4e ft A lánc is ér legalább 8e ft én vettem 9400 ft ért 2000 km se ment vele a motor.
Az most mindegy én mennyiért adom. A láncot oda adom a kipufogóért szőrén szőrt cserébe. Ha így érdekel akkor boltólunk.
Ha nem akkor inkább elfér itt az a lánc a polcon valamire még biztos jó lesz

Üdv
Lánc+sv kipufogó=mach1
BanditBiker! Kössz,már már helyén van az új,már újra repül sólyom!
Mit szólsz a hoz hogy a különbözetbe óda adom még az Suzuki Sv 650 kipufogót. 3e Ft a annyit még neked is meg ér az sv kipufogó.
Üdv Tasi