Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eladó 3 db GIVI doboz egy-egy gyári kulccsal, és a hátsó dobozhoz gyári platnijával. Az árban benne foglaltatik 2 garnitúra újonnan vásárolt szerelőkészlet, amelyek felhasználásával bármilyen motorhoz legyártható a megfelelő doboztartó. A dobozok nem töröttek, nem repedtek, de a külső felületük meglehetősen karcos. Ez esztétikai probléma, így is használható, de igény szerint akár fel is újítható. Előre utalás esetén a postán küldés is szóba jöhet. A dobozokat Pannónia P12-re terveztem felszerelni, de alapvetően eredeti maradt a motor, ezért meggondoltam magam. Ezért adom el. Irányár: 39.000,- Ft
szia,

ne haragudj,hogy nem a témába vág,de mivel van néhány 900RR-em(a keresésed miatt klikkeltem ide) így belenéztem az adatlapodba és láttam egy idomhiányos Gag is volt a képeken.
A kérdésem az lenne hogy meg van e még,illetve esetleg nem gondolsz az eladására,esetleg más ritkaság csere érdekelhet-e.
Ha adsz telsz számot szívesen rádcsörgök.(Ha esetleg szükséges az én tel számom 703179083)

üdv,P.
Üdv!

Ha minden igaz ittt megtudod nézni!

http://www.manualedereparatie....
üdv! feltennéd a 9-es fórumba a zx9R C és a zx9R B modell generátor teljesítmény adatait. köszönöm.
Szia !

Van és 20 ezer forint, viszont kellene a száma az elektronikának, mert több féle van

Andi
Honda cbr 900 sc33 1997-1998 gyújtás fekete doboz. motorvezérlő. ftdi......van menyibe kerül
eladó 4 db suzuki sv index nagyon jó állapotban ár megegyezés szerint
Szia,

Nézegetjük, de ma nem volt még idő vele foglalkozni. Holnap fogunk. Ne haragudj.
annyira mindig nem nézegetitek, mert vasárnap reggel óta semmi válasz.........
Szia !

Tank és oldalidomok vannak, keress

Üdv: Andi
sziasztok eladó suzuki sv gyári 4 db index kitűnő állapotban ár megegyezés szerint
mentem aludni ha gondolod hivj 06307423741
Helló tudok egy jó tömítéskészítőt ha érdekel
Ha nem találsz sehol, nézd meg itt..:

http://www.biker-world.hu/kate...

Szükségem lenne péntekig DR-600 hengerfejtömítésre. Valaki tud segíteni a gyors beszerzésben?
hello!5000ftért a tiedé.kell?jah és hogy kűdjem el?
a debreceni suzukit hagyjuk, több szerelő is miskolcról rendel, ott tudják hogy kell az ügyféllel foglalkozni. vagy nyiregy, debrecenből 80% onnan vett motort. miért is?
Szint mérö nem kell csak a tank sapkával kulccsal mi pénzzzzzzzzzzzz?
szia
érdeklődöm 94-es vagy hasonlo korú 650-es dominátorhoz tank,úlés, idom lenne? és milyen árban
Erre van a fórum.
Igazad, van és ahogy írtam ,be fogom szerezni a gyári alkatrészeket.
Köszi mégegyszer, hogy fordítottál rám egy kis időt.
Jó megoldás.
Viszont ami gyári az gyári.
Nincsmit!
Köszönöm szépen! Már úgy néz ki megoldottam átmenetileg, de mindenféle képpen rendelni fogok hozzá. csináltam egy kis dugattyút, volt kissebb rugóm, és csináltam egy gyorsító kart is, és úgy tűnik működik.
Kicsit utánanéztem ezeknek az alkatrészeknek.
Ennyit tudok segíteni.
3 lever 13490-14a00 5euro
19 rod 13487-14a00 5euro
20 plunger 13493-14a00 5euro
21 spring 13271-09400 3euro
Én ezeken az áron tudnám beszerezni külföldről + postaköli.
Ha bemész egy Suzuki márkakereskedésbe, ők is tudnak neked rendelni az alkatrészszámok alapján(kb ilyen árban lesz). Sztem Debrecenben van valahol...
Ne itt, tudod az mailemet.
ára?