Igen kell relét is cserélned(vaterán szoktam látni). Ez a normálisabbik, de drágább megoldás.
Aztán van az olcsóbb, parasztabb megoldás, h előtét ellenállást raksz a vezetékeire mind1ik indexhez.
Sajnos nem értek hozzá, mennyire kompatibilis?
Tegnap daráltam le az elejét, jövő héten viszem viszem haza, most barátnőméknél van, de akkor megnézem az enyém.
Elég nagy ütést kapott, a törött teleszkóp ütődött bele.
Ha tudnál adni egy telefonszámot, akkor amint megnéztem felhívlak, és egyeztetünk.
Telószárakra, hűtőre, fékkarra volna szükségem 1998-as 400-as fazerhez (valószínű, hogy a 600-as is jó rá).
Egyelőre még csak ennyi. A későbbiekben kiderül kell e még valami...
Sziasztok! Tudna valaki infót adni arról, ha ledes indexre váltok a gyáriról akkor relét is kell cserélnem? Egy 1000 RR-ről (2005) lenne szó! Most csak hátul van led, de most is gyorsabban villog! Most kap 4 újat! köszi
cagiva t4 350.motorhoz keresek tirisztort,ha valaki tudna segíteni megköszönném. ha nem tévedek már ujjat nem lehet kapni,bármilyen megoldás érdekel csak működjön a vas,persze nem minden áron
Aztán van az olcsóbb, parasztabb megoldás, h előtét ellenállást raksz a vezetékeire mind1ik indexhez.
-tank
-ülés
-hátsó villa + rugos tag
-Első és hátsó felni
-Lámpatartó
Kapaszkodó ,fékbetét...
53.000Ft!
Érd.:06-30-913-3965
A Thundercatben jó a kilométer kihajtás?
Ha jó, és adod függetlenül egyéb alkatrésztől, úgy az ára is érdekelne. Köszi
van bontva 97-03 közötti fazer 600-am,ha érdekel 70 3179083
üdv,P.
Tegnap daráltam le az elejét, jövő héten viszem viszem haza, most barátnőméknél van, de akkor megnézem az enyém.
Elég nagy ütést kapott, a törött teleszkóp ütődött bele.
Ha tudnál adni egy telefonszámot, akkor amint megnéztem felhívlak, és egyeztetünk.
bontott, használt érdekelne főként.
30/936 4241 számon vagy itt a fórumon.
Telószárakra, hűtőre, fékkarra volna szükségem 1998-as 400-as fazerhez (valószínű, hogy a 600-as is jó rá).
Egyelőre még csak ennyi. A későbbiekben kiderül kell e még valami...
06302420786
erdekelne par rotax 127 alkatresz pl henger
irnal egy elerhetoseget?
Érdemes körülnézni!
mert ha igen érdekelne az első és hátsó felni ha megtudunk egyezni.
ZZR 400-500-600 D-hez van mindenem eladó!
ZZR 400-600 E blokkhoz van mindenem eladó!
06309563769
kawagucci@citromail.hu
posta ok, akár el is viszem ha az kell,