Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok !
2000-es évjáratú komplett Aprilia Rs 125 bontódik .
Szinte minden van .
- rotax 122 blokk kompletten : 60 000 ft
- műszerfal : 10 000 ft
- fejidom tartó konzol : 10 000 ft
- első lámpa : 10 000 ft
- hátsó lámpa : 6 000 ft
- idomgarnitúra (akár darabonként is ) : 30 000 ft
- gyári rezonátor Arrow dobbal (külön is akár ) : 15 000 ft
- tükrök párban : 10 000 ft
- első fék kompletten : 30 000 ft
- hátsó fék kompletten : 15 000 ft
- kerék : 10 000 ft/db
- gyári indexek : 1500 ft / db
- első villa párban : 20 000 ft
- hátsó rugós tag : 10 000 ft
- komplett zárszett : 16 000 ft
- komplett power : 20 000ft
- power computer : 5 000 ft
- gyújtás trafó : 5 000 ft
- kábelköteg : 9 000 ft
- kormánykapcsolók : 3 000ft /db
stb...

Elérhetőségem : 06 20 244 5457
mr.geri@hotmail.com
hello!blokok kőzőt talász 750ccm alkatrészt szertintem.
Hello !

Suzuki GSX 750 ES tipushoz keresek motorblokkot vagy elég lenne csak hengersor dugattyúkkal hengerfejjel. Mert dugattyú törés volt és szétmarta a hengert és törtek a szelepek is sajnos. Koszi
Szia !

Sajnos nem tudunk most segíteni neked, mert 1 db van, de az blokkban, amit most nem szívesen borítanánk ezért szét:( ne hari...

Andi
jozef23
[21145] ma 09:12
Heló borsodból keresek, érdekelne engem girela xr1 125cc hátsó(fék pofa):első (sárvédő):hátsó (sárvédő). relé két vissza pillantó hátsó fék lámpa köré az xr1 felirat sajna elhagytam! és mennyi lenne ez.Várom válaszod köszi!tel!06705951717 e-mail:jozeferika@citromail.hu
Heló borsodból keresek, érdekelne engem girela xr1 125cc hátsó(fék pofa):első (sárvédő):hátsó (sárvédő). relé két vissza pillantó hátsó fék lámpa köré az xr1 felirat sajna elhagytam! és mennyi lenne ez.Várom válaszod köszi!tel!06705951717 e-mail:jozeferika@citromail.hu
Szia!

Yamaha XJ 400-600 Diversion hoz keresnék az indító és a szabadonfutó közé egy fogaskereket. Tudsz segíteni? Kép:

Köszi: Biti
üdv nekem is predátorom van budaörsön a polarisnál vagy a quad ássznál tudodd megrendelni vagy legyártatod mint ahogy én a szelepeket meg a fogaskerekekket hozzá vagy marad az ebay
Szia !

Amennyiben bontott gyári is érdekel, minket is hívhatsz

Andi
Az ilyen Ivanics féle akciókkal vigyázni kell mer akciónak akció de kinek? Max neked! Máshol akció nélkül olcsóbb!
Helló! Van egy Suzuki TSR-em 125 ccm és nem tudom h miért fogyaszt 8-10 litert?
Teleszkóp javítás és értékesítés csak telefonon érdeklödj
06209352002
Helló!
Én most újítottam fel teljesen a 80-as LC1 DT-et.
Most járok a bejáratásnál 304km-nél, és kurva sokat eszik 100Km/9L!
A szerelő azt mondta kéne egy karburátorjavító készlet mert eléggé szar mán mindent kipróbált de sikertelen 65fúvoka van benne .Hidegen magas a fordulat kb: 4e de ez kb 1percig amíg be nem melegszik,ilyenkor rá szoktam húzni a szivatót leesik a fordulat 2e bemelegszik akkor fasza 1-1500. Csapok vele egy pár kört akkor meg elszáll az alapjárat.
Sajnos nem lehet kapni egyben javító készletet csak külön-külön,össze számoltuk kb 26e kerülne.
Kérdés a következő újonnan 15e egy Taiwan karbi ha meg veszem akkor elérhető lesz az is hogy ne zabáljon ennyit vagy nem? Mert ha nem megy a bontóba nem fogok vele szórakozni 100km/9L és még bejáratós max 40km/h 5e fordulaton szóval még nem is húzom neki.
Végáttételnek milyen fogaskereket rakjak rá hogy meg is maradjon a nyomaték de kb 90km/h körül menyen, igaz még nem nézhetem meg a vég sebességet de már ez is idegesítő ha 50-et lövöm neki 5.5e pörög,
Szép dolog mondhatom hogy ilyen szétkopott szemétre valót felteszel 30 ezerért
irj pontosan mi kellene, vagy hivj fel 06309492804
Emelőtüskés adapterrel első emelőt keresek.
Szép állapotú mikuni porlasztósor Z Kawasaki sorozatra való, ill Suzuki Gs sorozatra. Hibátlan belsővel, és új tömítésekkel eladó. Nagyon ritka darab! Itt nincs gumimembrán ami kiszakadhat! Ára:30000ft
Szia! tudok segiteni! Adatlapomon elérsz!
Sziasztok kedves motoros társak,barátok!
Nagy bajban vagyok ledobott a lovam zzr600e95.ávj,.fekete szinü paripám és a bal oldala le amortizálodott és ehhez kérném segitségetek,hogy tudnátok-e valaki idomokat ill.cimeket(biztosat)hol tudnám be szerezni őket?Segitségetek nagyon kőszi!
Kipufogó eladó belseje nem zörög egy két horpadás van rajta. És csuszás nyomok. Mondj egy árat és vidd.
DID 530 lánc eladó jó árasba akit érdekel írjon
http://www.kepesmotor.hu/lanc_...
Üdv! Van egy Honda cr 125r crossmotorom, 2003 kiadású.
Mikuni tmx03a karburátor van rajta. Az a gondom vele h a karburátorban a gáztolattyú alul megrepedt. Esetleg ha valakinek lenne új, vagy bontott jó állapotú gáztolattyúja az érdekelne.
Előre is köszi!
üdv polaris predátorhoz valaki alkatrésszt tud jó áron kösszi elöre is a válassszt!
1000 bocs elneztem akkor, mert nekem erôsebb kell. Így értem az olcsó árat
Kawasakisok figyelem!
A gyári Kawasaki alkatrészekre, tartozékokra és ruházati cikkekre 33% kedvezmény 2012.10.10-től 2012.11.30-ig!
Részletek: Kawasaki akció