Magazin
Fórum
Fotók
Videók
Apró
Apróhirdetés
Motoros hírek, tesztek
Fotók
Videók
Fórum
Kérdezz, felelek
Fórum
/
Alkatrészek
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned
keki
Kawasaki gpz900 alkatrészek(motorikus alkatrészt kivéve)
Érd:zoli_motor@freemail.hu
Biti
Szia!
Köszi.
Mitos Chris
Adok egy tel számot holnap déleött csörögj légyszives 30 8958291
Mitos Chris
hmm?:)
FülöpGáboRR
Please
FülöpGáboRR
Csoörgess meg légyszíves és visszshívlak
Most
Mitos Chris
donor:)
motobogyó
Vagy a néger napszemüveges?
motobogyó
(donor)?
Mitos Chris
Icon Maxis ként ramtalalsz
motobogyó
ok
köszi
faszbukod nincs?
Mitos Chris
üdv ami azt illeti par napot várok és ha semmi akkor megbontom. minden esetre adnék egy e-mail cimet amin elérsz: krisztian112@citromail.hu
motobogyó
engem az eleje érdekelne,kompletten,telók,fékek stb.ha meg bontod
Mitos Chris
árban megegyezünk
FülöpGáboRR
szia!
ára?
öcsir6r
KÜLGY EGY-KÉT KÉPET A MOCIRÓL,MEG AZ ÁRAT AMIT GONDOLSZ ÉRTE A powerbagger@freemail.hu Köszi
Mitos Chris
üdv
Ami sérült az vázam nyaknal repedt, fejidomom plexitem, jobbos oldalidom éphogy ballos kicsit jobban, elsö lámpa ballod labtarto.
motobogyó
mi sérült?és mennyire?
keki
Yamaha fzr600 3he alkatrészek forgalomba helyezhető váz stb.Érd:zoli_motor@freemail.hu
Mitos Chris
üdv
komplet magyar papiros gsx-r 1000k4 sérülten egyben eladó esetleg nagyobb tételért bontva is amotorban 30.000km van rendszeresen szervizelt sok uj alkatrésszel
kurti76
üdv....2009 es kawa zx6r komplett utcai idomzata,lámpái és komplett gyári dobja,lámpái eladók,teljesen újszerű állapotban....
SugomotorBontó
Rendben
szilagyitamas
Szia !
Igen már érdeklődtem nálatok és ha nem kapok jobb ajánlatot akkor hozzátok fordulok majd, valószinű igy lesz mert látom elég ritka ez a tipus.
Köszi a választ.
Üdv Tamás
papacsino
suzuki gsx alkatrészek eladóak.blok,eletronika,kormánycsutkák.kormánykapcsolok,sárvédő,
stb...
SugomotorBontó
Szia !
Tudunk segíteni, hívj nyugodtan vagy adj egy elérhetőséget.
Üdv: Andi
❮❮
❮
…
847 / 1094
846
845
844
843
842
841
840
839
838
…
❯
❯❯
Köszi.
Most
köszi
faszbukod nincs?
ára?
Ami sérült az vázam nyaknal repedt, fejidomom plexitem, jobbos oldalidom éphogy ballos kicsit jobban, elsö lámpa ballod labtarto.
komplet magyar papiros gsx-r 1000k4 sérülten egyben eladó esetleg nagyobb tételért bontva is amotorban 30.000km van rendszeresen szervizelt sok uj alkatrésszel
Igen már érdeklődtem nálatok és ha nem kapok jobb ajánlatot akkor hozzátok fordulok majd, valószinű igy lesz mert látom elég ritka ez a tipus.
Köszi a választ.
Üdv Tamás
stb...
Tudunk segíteni, hívj nyugodtan vagy adj egy elérhetőséget.
Üdv: Andi