Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kawasaki gpz900 alkatrészek(motorikus alkatrészt kivéve) Érd:zoli_motor@freemail.hu
Szia!

Köszi.
Adok egy tel számot holnap déleött csörögj légyszives 30 8958291
hmm?:)
Csoörgess meg légyszíves és visszshívlak
Most
donor:)
Vagy a néger napszemüveges?
(donor)?
Icon Maxis ként ramtalalsz
ok
köszi
faszbukod nincs?
üdv ami azt illeti par napot várok és ha semmi akkor megbontom. minden esetre adnék egy e-mail cimet amin elérsz: krisztian112@citromail.hu
engem az eleje érdekelne,kompletten,telók,fékek stb.ha meg bontod
árban megegyezünk
szia!
ára?
KÜLGY EGY-KÉT KÉPET A MOCIRÓL,MEG AZ ÁRAT AMIT GONDOLSZ ÉRTE A powerbagger@freemail.hu Köszi
üdv

Ami sérült az vázam nyaknal repedt, fejidomom plexitem, jobbos oldalidom éphogy ballos kicsit jobban, elsö lámpa ballod labtarto.
mi sérült?és mennyire?
Yamaha fzr600 3he alkatrészek forgalomba helyezhető váz stb.Érd:zoli_motor@freemail.hu
üdv

komplet magyar papiros gsx-r 1000k4 sérülten egyben eladó esetleg nagyobb tételért bontva is amotorban 30.000km van rendszeresen szervizelt sok uj alkatrésszel
üdv....2009 es kawa zx6r komplett utcai idomzata,lámpái és komplett gyári dobja,lámpái eladók,teljesen újszerű állapotban....
Rendben
Szia !

Igen már érdeklődtem nálatok és ha nem kapok jobb ajánlatot akkor hozzátok fordulok majd, valószinű igy lesz mert látom elég ritka ez a tipus.

Köszi a választ.
Üdv Tamás
suzuki gsx alkatrészek eladóak.blok,eletronika,kormánycsutkák.kormánykapcsolok,sárvédő,
stb...
Szia !

Tudunk segíteni, hívj nyugodtan vagy adj egy elérhetőséget.

Üdv: Andi