Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

malaguti 50ccm blokk
szacsomotor@freemail.hu
Eladó Sv idomok!
Teljes oldalidom(gyári verzió)25000Ft.
N-es hűtővédő 10000Ft.
Üléspúp 8000Ft(GSXR stílusú).
Mind üvegszállas műgyantából készült új fényezetlen idom.
06303210309
bali105gsxr@gmail.com
Sziasztok!
Egy cagiva aletta oro 125 motorom van a gyári dellorto phbh28as karburátor van rajta de a fuvokákat kicserélték és nem tudom menyi a gyári fuvoka mérete ha valaki tud segitsen a neten egyszerüen nem találok semmit erröl
Sziasztok!

1250-es Bandithoz keresek alsó villahídat.
Ha valaki tud valamit,legyen szíves szóljon.
Jó a K6-os,K7-es Bandité is.
Köszönöm.

Üdv.:Geri
Szia,van több darabom is,ha érdekel csörögj 06705850436.
aprilia pegaso és tuareg alkatrész van még rengeteg eladó! és még van pár af1 alkatrész is!
és rotax 123- 127 alkatrészek!
gumik is enduró is és utcai is
tel: 06307316232
szia nekm van 1 komplet blokom 30 ezerbe ha érdekel!
tel: 06307316232
e-mail: czegledizsolt@freemail.hu
face_: zsolti czegledi
Tekercselek minden típushoz generátort, önindítót, egyes gyújtás alaplapokat, tekercseket!
A hibás tekercseket az alábbi címre küldd el postai úton:
Dóka Sándor Ózd Gábor Áron utca 11. 3600
További részletek itt: http://indukcio.uw.hu
mail: dksandor@gmail.com
Hívj bátran hétvégén is: 06 30 262 5500
Köszönöm előre is, de először megpróbálok beszerezni a másik lehetőségen, aztán majd meglátom, mire jutok!
Köszönöm mindenkinek, először megnézem a pontos méreteket, aztán ha nem találnék, akkor jöhet a gyári!
Sziasztok.
Véletlen valakinek nincs e honda orion 124cm-hez 1-2-es fogaskereke vagy komlet fogaskerék?Esetleg 150cm is jo lenne!
sziasztok!
SOS keresnék K6 gixxer 600hoz kuplung lamella készletet !
Sziasztok!
Tud valaki eladó teleszkópot 2004es Yamaha fz6-ra?
A sugo motorbontóban nincs sajnos, ott már kérdeztem.
Sziasztok! Érdekelne engem Suzuki Address v100-as robogóhoz első idom,ami ép és olcsó akár bontott is lehet. Légyszi írjatok. Köszi.
Az nem kuplung kar?
Ha kawához kell akkor tudok segiuteni! Adatlap!
köszönöm a válaszokat,de ne akarjunk már 25-30e Ft-ot elkérni egy szabadonfutóra egy 100e Ft-os motoron...úgy látszik ez a fórum is már csak a lehúzásról szól...vadidegentől sikerült 7000ért szerezni
Sziasztok!

Tudna valaki segíteni nekem?

Idomcsavarokat szeretnék beszerezni néhányat, van valami cím, ahol megoldható?

Előre is köszi a segítséget!
szia

van ilyenem,ha érdekel 70 3179083

üdv,P.
Sos keresek nyitott rotax 122-es cdi-t csak a cdi kell más nem ha lehet pesti vagy pest melletti próbával venném meg! ha lehet telon jelentkezzen akinek van adatlapomon a szám akár sms is csak nem vagyok gépnél! sos
Sziasztok.
Remélem tud valaki nekem segiteni.Malaguti f-15 firefox-hoz keresnék a fejidomra való óratakaró plexit.Ha kicsit karcos nem számit csak a két felfogató fül legyen jó.Az enyém nem birta a "jó"magyar utakat és eltört mindkét füle .Remélem van valakinek ilyen alkatrésze elfogadható áron!
Üdv.
Üdv!Van egy rakás Pannónia alkatrészem aki azt keres.
Minden van csak váz nincs :(T-5,P-10.
Ki dobni nem akarom.Az összeset oda adom 20000ftért
hívjatok bátran tel:06202137824
Sziasztok aprilia etx-hez keresek főtengely aki bir ebben segíteni az jelezen előre is köszi!
üDV: lene egy suzuki fm 50-es kis robogóm amihez megszakító kalapácsot keresek ha valaki tudna nekem ebben segíteni az jó lenne mert minden hol kerestem már és nem találtam :( előre is köszi! TUTI VEVŐ VAGYOK RÁÁÁ!