Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hi All!

Keresek cb 750 sevenfifty-hez fekete tankot, '95-ös évjárathoz.. Ha vki tud, pls, help mi! Vasárnap éjjel a vihar ráfektette egy kőpollerre és a tank fogta fel az esést.... már rengeteg bontót hívtam, 2 db-ot találtam, az egyik bordó, a másik grafitszűrke... fényezni meg nem akarnék.. a javítást még nem döntöttem el, a legnagyobb baj, hogy addig nem lenne moci...
Keresek suzuki gsxr 750 ki-k3 főtengelyt hajtókarokkal vagy blokkot
Üdv KTM lc4 640be hátso kerékbe sm -be gumimenesztö és az agyrész amire rácsavarozzuk a lánckereket kellene ! Vhol kieesett az enyémböl tud vki ?
keresek honda xr 600 hoz tömítéskészletet. hengerfej és blokktömítéseket
Keresnék sv650s-hez oldalsó kitámasztót! ha van valakinek kérem jelezze! köszi
Piaggo-hoz / Dellorto PHVA (14) karbihoz van egy 70-s főfúvókám,alapjárati és egy szivató fúvókám illetve alapjárat állító csavarom is van súbertűvel. Mind eladó.

e-mail: szabolcsmeier@gmail.com
Üdv mindenkinek!
Van egy 125 kétütem belugám gyújtáselektronika hibával.
Bontva nem lelek, a gyári meg horror! Mivel tudom helyettesíteni?
Kérlek segítsetek! Köszi
Szia! Tudok adatlap!
zx12 2004-2006 alkatrészek eladóak, gyári leömló balos lábtartókonzol , generátor lendkerék, egy kb 2000 km használt did láncszett és még sok egyébb más, hivj és megbeszéljük
xt-hez nincs vkinek kuplungkarja kopletten?az a rész lenne fontos,ami a tükröt tartja!
Eladó HONDA,KAWASAKI,SUZUKI,YAMAHA sport és utcai motorok 400 ccm-től bontott és új alkatrészei nagy választékban 06705850436 CSAK TELEFONON ÉRDEKLŐDJ!
Motorosok, quadosok!
Tekercselek minden típushoz generátort, önindítót!
A hibás tekercseket az alábbi címre küldd el postai úton:
Dóka Sándor Ózd Gábor Áron utca 11. 3600
További részletek itt: http://indukcio.uw.hu
mail: dksandor@gmail.com
Hívj bátran hétvégén is: 06 30 262 5500
most irtam emailt neked
már írtam!megtaláltam a hirdetésed az apró rovatban!
piszer22@freemail.hu ide irj hogy meik érdekelne
helló! lc4 ről van a tank :)
Cserélnék polini evoII kipufogót gyárira. (minarelli fekvő)
nincs cím az adatlapodon!a fogaskerekekre kérdeztem!
Szia Piszer!

Az a tank milyen motorról való? Naná hogy KTM de melyik?

Zoltán nullahat-20-kilenc861négy95
Sziasztok.
Kavasaki zx-9r 98-as hoz keresek fesszabályzót. Ha valakinek eladó az lécci jelezze. Köszi
hát kicsit húzós.de nekem csak jobban tank idom kellene annak tudnál árat irni.köszi
Polisport kézvédő pár eladó, normál jó állapotú, 5000Ft-ért.
érd.:patvaros87@gmail.com
Helló! melyik alkatrészre gondolsz? :) e-mailban is irhatsz ottvan az adatlapomon a cim!
én tudok40ért koplett,de hátsólámpa nélkül!
ez vajon jó xt-hez?ára?