Keresek cb 750 sevenfifty-hez fekete tankot, '95-ös évjárathoz.. Ha vki tud, pls, help mi! Vasárnap éjjel a vihar ráfektette egy kőpollerre és a tank fogta fel az esést.... már rengeteg bontót hívtam, 2 db-ot találtam, az egyik bordó, a másik grafitszűrke... fényezni meg nem akarnék.. a javítást még nem döntöttem el, a legnagyobb baj, hogy addig nem lenne moci...
Piaggo-hoz / Dellorto PHVA (14) karbihoz van egy 70-s főfúvókám,alapjárati és egy szivató fúvókám illetve alapjárat állító csavarom is van súbertűvel. Mind eladó.
Üdv mindenkinek!
Van egy 125 kétütem belugám gyújtáselektronika hibával.
Bontva nem lelek, a gyári meg horror! Mivel tudom helyettesíteni?
Kérlek segítsetek! Köszi
zx12 2004-2006 alkatrészek eladóak, gyári leömló balos lábtartókonzol , generátor lendkerék, egy kb 2000 km használt did láncszett és még sok egyébb más, hivj és megbeszéljük
Eladó HONDA,KAWASAKI,SUZUKI,YAMAHA sport és utcai motorok 400 ccm-től bontott és új alkatrészei nagy választékban 06705850436 CSAK TELEFONON ÉRDEKLŐDJ!
Motorosok, quadosok!
Tekercselek minden típushoz generátort, önindítót!
A hibás tekercseket az alábbi címre küldd el postai úton:
Dóka Sándor Ózd Gábor Áron utca 11. 3600
További részletek itt: http://indukcio.uw.hu
mail: dksandor@gmail.com
Hívj bátran hétvégén is: 06 30 262 5500
Keresek cb 750 sevenfifty-hez fekete tankot, '95-ös évjárathoz.. Ha vki tud, pls, help mi! Vasárnap éjjel a vihar ráfektette egy kőpollerre és a tank fogta fel az esést.... már rengeteg bontót hívtam, 2 db-ot találtam, az egyik bordó, a másik grafitszűrke... fényezni meg nem akarnék.. a javítást még nem döntöttem el, a legnagyobb baj, hogy addig nem lenne moci...