Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Valaki meg tudná e mondani, hogy 955-ös Triumph-hoz hol tudok alkatrészt szerezni? Csak egy dekni kell a blokk bal oldaláról.
Sziasztok!

Szeretném kérdezni, hátha tud esetleg valaki... 650 Sv S-hez ( 2005 ) fejidom tenger kék színben, esetleg bontóban de törésmentesen vagy újonnan!?

Köszönöm előre is!
Hali! 2000-es CBR 900RR Fireblade-hez keresek első sárvédőt akar töröttet is de javítható legyen. Ugyanitt eladnám a gyári kipufogóját alig használt vagy cserélném első sárvédőre. Koszi! zsolti@gmail.com
sziasztok második generációs Zx12eshez alkatrészek eladóak, hibátlan blokkalkatrészek váz fütómü stb. kopasz a motor ugyhogy idomok nincsenek, elérhetöségek az adalapomon, telefonban emailban érdeklödj
szia nekem ez volt az yzf 750 igaz ez fzr 1000 de stimmel
az ára 2500.-
Szia!Köszi a segítséget.Fel is hívom:)
Szia,van hozzá alkatrészem ha érdekel csörögj 06705850436.
Eladó HONDA,KAWASAKI,SUZUKI,YAMAHA sport és utcai motorok 400 ccm-től bontott és új alkatrészei nagy választékban 06705850436 CSAK TELEFONON ÉRDEKLŐDJ!
szerussz.

itt érdeklődj ez az én motorom volt, és ilyen volt rajta.
B-Kinghez keresek jobbos tükröt...
ha valakinek van, ne tartsa magába..
Sziasztok! Keresek Suzuki DR 650-be komplett, jó állapotú váltót. Akinek van írjon ide, vagy az adatlapomon van mail címem. Előre is köszi!
Megkérlek ne haragudj, nem sértésként mondom nekem csak felni kéne és 35ezrem van rá mindössze. Köszi! Üdv!
Féktárcsával,csak az okos telefon megtréfált.:-)
sziasztok van egy torot kawasaki zx6r ninjam 2006bol.erdekelne elso teleszkop par,huto es elso sarvedo,koszi
Hali! Az mit takar hogy feltárásával?
Milyen gyári számra gondoltál?3he motorkódú fzr600-ba való 6e ft.
légyszíves küld a képet ! kösz
Akit érdekel hívjon, van készletem, azonnal tudom postázni..(ma nem ) de a következő munkanapon már igen

http://www.kepesmotor.hu/motor...
Szia!
Feltárásával komplett egy öötvenes.
Nissin fékbetét sinter 2pár 15e ft

yamaha:
FZ6n/s 2004-
XJ600 98-
YP250 MAJESTY 96-
XV250 VIRAGO 95-98
XV125 97,
TDR125 R 93-
TZR125 93-SR125/XV125 97-
YZ80 93,
MOTOROKHOZ JÓ!
Bocsi! bali105 neked szántam a kérdést. Így könnyebben észreveszed, hogy érdeklôdtem.
Szeva! Érdeklôdnék a hátsó kerékért mennyit kérnél? Üdv!
Hali.

Leömlő után érdeklődnék. Gyári számot tudsz nekem mondani?
Mennyiért adod?
Hali.

Leömlő után érdeklődnék. Gyári számot tudsz nekem mondani?
Mennyiért adod?
KTM alkatrészek eladó!