Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Univerzális Kormánylengéscsillapító 33cm hosszúságban 6 fokozatban állítható, soha sem volt még használva doboza is megvan, vastag szárú nem fog elgörbülni és okádni az olajat.
12000forint Posta van, személyesen Kecskeméten vehető át.
Hétközben csak délután 5 után vagyok elérhető!
0630/6963423
Helló! Érdekelne a dolog, de per pill. külföldön vagyok. Mi lenne ha e-mailben folytatnánk a dolgot! Kérlek írd meg az árát, és a helyet ahol van!
E-mail: rikogatos@freemail.hu
Szia,van hozzá müszerfalam ha érdekel csörögj 06705850436.
Helló!

Valaki nem tud 600-as Banditra (2001-es) műszerfalat?Érdekelne veszettül, mert az enyémet "megölték". Dobok egy képet is:ilyenre lenne szükségem.
Ha tudtok vmit légyszi vagy ide vagy az e-mailomra szóljatok!
Előre is köszi
e-mail: rikogatos@freemail.hu
Viszont a képen látható feketét fel tudom ajánlani, ha ilyenek javításával foglalkozol és érdekel, biztos meg tudunk egyezni! Holnap cserélem át, utána biznyicelhetünk!
Komplett hibátlan állapotú Dellorto PHBE 36 US Karbi eladó. szivócsonk felőli külső átmérő:40mm, légszürő felőli oldal, külső
átmérő:64mm.
Bármire felrakható.
ára:18000Ft
érd.:patvaros87@gmail.com
06303207630
Hi!

Köszi szépen a felajánlást! Közben a héten végül megoldódott! A Vecsési bontó tényleg cool!
2db gsxr 600 váltókaromtól megválnék...........
van egy javítottam(szépen megvan csinálva)de fényezni kell,mert csak a lakatos munka van kész rajta!
xt alkatrészeket keresek!kuplungkar,stb...
Tud valaki jó áron és minőségben is jó fesszabályzót firestormba?
Sürgős!
bontott suzuki gsxf,honda cbr 600 f3-f4 bontott alkatrészei eladók tel 06309492804
ÜDv KTM lc4 be hátso sm szettbe gumimenesztö tárcsát nem tudtok véletlenül?
KINEK MENNYIT ÉR ...ELADÓ ......

HONDA CR HÁTSÓ FÉKTÁRCSA ELADÓ HIBÁTLAN külső átmérő 220mm, belső 118mm felfogatás , 4X14.2 vastagság 4mm ...jó állapotba ,nem vállas
Drz hátsókerék eladó 2007 évjáratú...elérhetőség adatlapon

ESETLEG HA VALAKI DR 650 SE BE SZERETNÉ HASZNÁLNI A DRZ HÁTSÓKEREKET 43. FOGASKERÉK 240 FÉKTÁRCSA ÉS TÁVTARTÓ VAN A KERÉKHEZ PERSZE + PÉNZÉRT (ezzel ki tudod küszöbölni a 17 drága krossz gumit ..használtba lehetetlen beszerezni az új meg 20eft körül van a guminak)

Alu betétes kézvédőt beszámolok vagy esetleg dr 650 se re való sportdob csere érdekel...
szia athena tőmítésszett 27400.- 32db -os
Eladó Sv idomok!
Teljes oldalidom(gyári verzió)25000Ft.
N-es hűtővédő 10000Ft.
Üléspúp 8000Ft(GSXR stílusú).
Mind üvegszállas műgyantából készült új fényezetlen idom.
06303210309 bali105gsxr@gmail.com
Valaki tudna segiteni, hogy honnan tudok venni ilyen kormány befogot? http://motorosmotyo.hu/site/ke... . Mert nekem máshogy van megoldva előrébb van hozva a kormány a kormánykifliről és én közvetlenül a kormánykiflire szeretném tenni a kormányt, mint sok motoron. Remélem érthető voltam :)
Sziasztok,

Yamaha RN 12 blokk ,,2004-05,,érdekelne.

Üdv

Chris
sziasztok

nincs véletlenül k8 gsxr1000-hez első fékolaj-tartálytartó fém bizbaszotok?

üdv BB
Sziasztok !
van egy suzuki ts 80 som és nem találok hozzá vizpumpát !
tudna nekem segiteni valaki ?
vagy mi a kompatibilis hozzá ?
köszi elöre is ! Robi
Üdv.Mindenkinek.Keresek Honda MT 50 es motorhoz ,gázbovdent és kuplung bovdent.Köszönöm.
Szia !

Nekünk van, 8 ezer forint

Üdv: Andi
Szia!

Van főtengelyünk, írtam e-mailt

Andi