Univerzális Kormánylengéscsillapító 33cm hosszúságban 6 fokozatban állítható, soha sem volt még használva doboza is megvan, vastag szárú nem fog elgörbülni és okádni az olajat.
12000forint Posta van, személyesen Kecskeméten vehető át.
Hétközben csak délután 5 után vagyok elérhető!
0630/6963423
Helló! Érdekelne a dolog, de per pill. külföldön vagyok. Mi lenne ha e-mailben folytatnánk a dolgot! Kérlek írd meg az árát, és a helyet ahol van!
E-mail: rikogatos@freemail.hu
Valaki nem tud 600-as Banditra (2001-es) műszerfalat?Érdekelne veszettül, mert az enyémet "megölték". Dobok egy képet is:ilyenre lenne szükségem.
Ha tudtok vmit légyszi vagy ide vagy az e-mailomra szóljatok!
Előre is köszi
e-mail: rikogatos@freemail.hu
Viszont a képen látható feketét fel tudom ajánlani, ha ilyenek javításával foglalkozol és érdekel, biztos meg tudunk egyezni! Holnap cserélem át, utána biznyicelhetünk!
ESETLEG HA VALAKI DR 650 SE BE SZERETNÉ HASZNÁLNI A DRZ HÁTSÓKEREKET 43. FOGASKERÉK 240 FÉKTÁRCSA ÉS TÁVTARTÓ VAN A KERÉKHEZ PERSZE + PÉNZÉRT (ezzel ki tudod küszöbölni a 17 drága krossz gumit ..használtba lehetetlen beszerezni az új meg 20eft körül van a guminak)
Alu betétes kézvédőt beszámolok vagy esetleg dr 650 se re való sportdob csere érdekel...
Valaki tudna segiteni, hogy honnan tudok venni ilyen kormány befogot? http://motorosmotyo.hu/site/ke... . Mert nekem máshogy van megoldva előrébb van hozva a kormány a kormánykifliről és én közvetlenül a kormánykiflire szeretném tenni a kormányt, mint sok motoron. Remélem érthető voltam :)
Sziasztok !
van egy suzuki ts 80 som és nem találok hozzá vizpumpát !
tudna nekem segiteni valaki ?
vagy mi a kompatibilis hozzá ?
köszi elöre is ! Robi
12000forint Posta van, személyesen Kecskeméten vehető át.
Hétközben csak délután 5 után vagyok elérhető!
0630/6963423