Eladó alkatrészek:
GSX-R 600 750 K6 K7 bal oldalidom. A képeken is látható kis sérülésen kívül karc- és törésmentes.
GSX-R 600 750 k6 K7 jobb hátsó lábtartó + konzol
GSX-R 600 750 K1-K5 kuplungfedél (néhány ezresen is ilyen van, de nem tudom, pontosan melyiken)
ZX-6R 2009-2011 jobb oldalidom. Csúszásnyom van rajta, de nem törött, teljesen ép
Mailcím az adatlapomon.
Jaja még ha találnék is,de sajnos olyan karter izé-bizé mitudoménmit sajnos nem találtam pedig végignéztem sokmindent.A kissebb alkatrészeknél pedig drágább a posta mint a cucc lenne. Csak gondoltam hátha volna valakinek elfekvőbe egy két apróság.
Én ebay-en keresgélnék...............régiekhez rogyásig tele az angol verzió..............vagy a worldoftriumph.com-on.Tőlük rendeltem és nem drágább mint bármi ami gyári alkatrész.
Inkább használt érdekelne.PL:Balos lábtartó (konzol nélkül ),kuplungkar,1db index.Nagyjából ennyi illetve még egy kartergáz kivezető dekni (vagy valami ilyesmi a neve) is kell de azt hiszem az új lesz (a Triumph Budapest -nél rendelve).
Heló.
Valaki tudna nekem segíteni?
Kawasaki kx125-höz(1993)
Alkatrészeket keresek!
Legjobban power szelep és főtengely érdekelne!
Ha valaki tud segíteni kérem írjon!
Itt az E-mail címem: kerenyidevid@citromail.hu
Előre is köszönöm!:)
GSX-R 600 750 K6 K7 bal oldalidom. A képeken is látható kis sérülésen kívül karc- és törésmentes.
GSX-R 600 750 k6 K7 jobb hátsó lábtartó + konzol
GSX-R 600 750 K1-K5 kuplungfedél (néhány ezresen is ilyen van, de nem tudom, pontosan melyiken)
ZX-6R 2009-2011 jobb oldalidom. Csúszásnyom van rajta, de nem törött, teljesen ép
Mailcím az adatlapomon.