Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eladó alkatrészek:
GSX-R 600 750 K6 K7 bal oldalidom. A képeken is látható kis sérülésen kívül karc- és törésmentes.
GSX-R 600 750 k6 K7 jobb hátsó lábtartó + konzol
GSX-R 600 750 K1-K5 kuplungfedél (néhány ezresen is ilyen van, de nem tudom, pontosan melyiken)
ZX-6R 2009-2011 jobb oldalidom. Csúszásnyom van rajta, de nem törött, teljesen ép
Mailcím az adatlapomon.
üdv elephant 125 ös poweres hengert keresek!dugóval!enyém sajnos beált:(kérem jelezzétek tel 06304225209 vagy toki16@citromail.hu
üdv elephant 125 ös poweres hengert keresek!dugóval!enyém sajnos beált:(kérem jelezzétek tel 06304225209 vagy toki16@citromail.hu
hello

vannak Triumph cuccaim,ha érdekel 70 3179083
üdv,P.
szia,
van sárvédőm,ha érdekel,70 3179083
üdv,P.
Speed Triple 955i 2001 évj
milyen Triumph od van?
Hát akkor nincs új a nap alatt.............a postát megúszod ha itthon rendeled a srácoknál.
http://www.worldoftriumph.com/...

itt a 3,4,5 ös alakatrész. ugyan ezeket az árakat mondták
Így van a Tbp-nél 42-öt mondtak cakk-pakk tömítéssel szimmeringel szállítással.
Köszönöm, már néztem ezt de nem találtam olyan deknit, igaz, eggyel régebbi az enyém, de ott sem volt.De azért köszönöm!
Huha..............nem olcsó a dekli...............2 féle is van ha minden igaz..............35e környéke per darab.
Speed Triple 955i 2001 évj

509mh1137376 az alvázsz vége
Ránézhetek árakra ha mondasz pontos tipust,évjáratot.
De azért köszönöm a tippet!
Jaja még ha találnék is,de sajnos olyan karter izé-bizé mitudoménmit sajnos nem találtam pedig végignéztem sokmindent.A kissebb alkatrészeknél pedig drágább a posta mint a cucc lenne. Csak gondoltam hátha volna valakinek elfekvőbe egy két apróság.
Nem tud valaki csatlakozót vtr 100f-hez ami a kötegből jön le és a feszabályzóba kell beledugni?Vagy hol tudnék olyat venni?
Én ebay-en keresgélnék...............régiekhez rogyásig tele az angol verzió..............vagy a worldoftriumph.com-on.Tőlük rendeltem és nem drágább mint bármi ami gyári alkatrész.
Inkább használt érdekelne.PL:Balos lábtartó (konzol nélkül ),kuplungkar,1db index.Nagyjából ennyi illetve még egy kartergáz kivezető dekni (vagy valami ilyesmi a neve) is kell de azt hiszem az új lesz (a Triumph Budapest -nél rendelve).
AP Racing fékbetétek minden típushoz, többféle keménységben.
Raktárról jó áron.

Akit érdekel adatlapon van elérhetőség.
06209238057
fritz76@citromail.hu
üdv
Csaba
Heló.
Valaki tudna nekem segíteni?
Kawasaki kx125-höz(1993)
Alkatrészeket keresek!
Legjobban power szelep és főtengely érdekelne!
Ha valaki tud segíteni kérem írjon!
Itt az E-mail címem: kerenyidevid@citromail.hu
Előre is köszönöm!:)
ha stimmel akkor oké ! adj egy mail címet vagy tel. számot légyszi !
mikori évj fzr-ről van 92' ?
Uj vagy hasznalt?