Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok!
fzr 1000.hez keresek kuplung kosarat
Kawasaki gpz1000rx alkatrészei eladók.Érd:zoli_motor@freemail.hu
Igen értem,hogy megszakítós.Az adatlapomon van az e-mailem,ha gondolod küld el oda is.
kellene a hossz méret,elvileg van
99-02-es Yamaha R6 hátsó lengővilla eladó...
8000.-
Helló! jó a fejidom tudnál még képeket róla küldeni? a többit email-on megbeszéljük! címem:piszer22@freemail.hu köszi
Eladó suzuki gsxr 1000 k5 komplett blokk injektor légszürőház vezetékköteg elektronika kipufogóleömlö tehát indítható van még első hátsó kerék telók kormány hütők váznyulvány stb Tel:06-20-9-828-560
Egy kicsit retkes de nagyon jó állapotban van.
Hú csinálok róla képet és feltakom ide de megszakitós
Üdv Mindenkinek! A wiseco hajtókkarról mi a véleményetek? yz 250-be lenne! köszönöm!
Helló!Denso gyújtása van?Lehet,hogy van egy komplett gyuszim ehhez.
Eladó KTM adventure tank és műszerfal!
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Heló. Keresek yamaha xt 550 vagy 600cc blokkot. (működőképest) Szabolcs megye és környező megyékben aktuális. (sürgős)
Tudok segiteni Adatlap!
Sziasztok!

Bontom a 80-as Dt-m. Van egy 110-es Polini hengerem is, csak megszorult benne a dugó..

Ha esetleg valakinek felkeltettem az érdeklődését, akkor megtalálja az emailemet az adatlapomon.
Eloxált Alu Versenyszelepek...

http://www.kepesmotor.hu/motor...
Sziasztok!

Használt Pályaidomot keresek r1-hez 2009 utánihoz. Ha valaki tud írjon!
Köszi
hello nézd meg itt : www.wemoto.com
helló azt szeretném kérdezni hogy kawasaki kmx 125 1996/10 havi motorba milyen főtengely szimering kell? esetleg csapágy ezek ára mennyi? előre is köszi a válaszokat!
Érdeklődenék hogy esetleg valaki nem e tudna KTM lc4 fejidomot digitális kijelzőset? köszi
Sziasztok,TZR 50-es motoromhoz szeretnék hátsó teleszkópot,nem tudjátok,hogy honnan lehetne ilyet szereznem (bontottra gondoltam ) írjatok ha tudtok segíteni :) előre is köszi.
Képeket küldene majd akkor erre az email címre ? Helyileg hol található? Előre is köszönöm ! k8160@freemail.hu
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni!
Hol találok 18X2,50-es külső gumit?

Nagyon köszönöm előre is!
Sziasztok! Suzuki GSXR 600 idomcsavart keresek! Ha valakinek van írjon! 1 pár darab kellene! Köszönöm!
szia elvileg van 50.000ft kompleten
ha édekel hivj 06209352002