Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv mindenkinek

Volna vkinek kormány leszorítója 2 csavaros aminek az alja sík?
irj ide toh.gyula@citromail.hu vagy hivj 06309492804
Keresek sportmotor süllyesztett tanksapkát, a hozzá tartozó tankbetöltővel (lemezdarab) együtt. Rozsdás, sérült, lyukas tank is érdekel, a lényeg a tanksapka és a tankbetöltő nyilása. Email:
richard.bakos kukac freemail.hu
Üdv srácok! Érdeklődni szeretnék! EXC 450-hez kellene nekem hidraulikus kuplung,karral együtt,első-hátsó fék csövestől, illetve gyári karbi, esetleg jobb fajta,üléshuzat. Mennyibe fájna mindez körülbelöl? 2003as évjárat. Választ ide vagy a deegankukacfreemailponthura várnék. Köszi
FEKETE?06203114528
Szia! Nekem van! adatlapomon elérsz!
Hali!
Hyperpro korm.lengéscsillapítót keresek,ha lehet kék színűt.Ha van vkinek jelezze
Üdv.
GSX-R K8 1000
GSX-R K4 750
GSX-R K7 750
Sziasztok. Véletlenül nincs valakinek elfekvőben 04-06 évjárathoz való fékkarja? Akár jóárasított sérült is jöhet. Email az adatlapon. Köszi előre is.
Ja, igen, K5 600-as gixer
Sziaszto! Pénteken leadom összetört/hiteles motoromat, ha kell valakinek belső alkatrész, ami nem látszik kívülről, jóáron kiszerelheti belőle addig ! 06207793215
Minden ami t-max. A régi és az új modellhez is.
Sziasztok!
Ducati monster bontása.
Sziasztok!
Nincs valakinek véletlenül elfekvőbe K8 600 gixxerhez csavar,amin a kuplungkar forog?Alul egy anya fogja!
Ha megrendelem suzukinál az 2660Ft-ba fog fájni!
Ennél egy kicsit olcsóbban is lehet talán kéz alól!
Válaszotokat előre is köszönöm!
Sziasztok!
Suzuki GSXR 600/750 K1-K3 ekeidom eladó. Hibátlan, összes felfogató fül sértetlen és javítás mentes. Esetleg csere érdekel GSXR 1000 K1-K2 ekeidomra.
nemtudom
írtam e-mailt a linknél:)
és nem tod milyen árba dolgozik?
ottvan a link. amugy meg bartha sánddor hajdúszoboszlón ilyenekkel foglalkozik. supermoto topicban kérd az elérhetőséget.
Igen mer azért kellene:)
az pont SuperMoto méret..

link
Hello!van vkinek 17'-os felnije ami 4,25' széles?
honda cbr 1000f bontott alkatrészek eladóak.

bővebb info:

http://www.kepesmotor.hu/motor...

Kellemes estét.