Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziastok! Eladó dellorto 26os karbi akit érdekel írjon árat és megeggyezünk!
Sziasztok!
Kormánytelót keresek gyári GSXR-t 2001-es évjárattól. Ha valakinek van eladó, engem érdekelhet.
Előre is köszi!
Helló!
Kormánytelód esetleg?
Köszi
Sziasztok Pénteken balesetem volt... jól vagyok..
Érdeklődnék ,hogy 2008-as Fz6 s2-hőz tudtok e Fejidomott? Tankot? kuplung Kart? kormény véget? aki tud valami infóval szólgállni az plss dobjon E-mailt: llacus@totalcar.hu vagy MSN l.lacus@hotmail.hu

A kép a szin miatt :( itt még egyban volt a gépem
sziasztok van pár alkatrészem eladó YAMAHA fz6 hoz
Eladó!

4db használt de kiváló állapotban lévő kb 100km se futott NGK irridiumos gyertyák kb 60000 km a futásteljesítményük. Áron alul eladóak!

Honda CB motorokhoz való.
Kérdezz bátran!
pesten átvehetőek!
henger dugó gyújtás kén nekem menyi lenne?
gsx-r1000 k5-6 Alkatrészek
06203787596
képet tudnál felteni álapota szine
hello

vannak idomjaim,illetve kezelőszervek.ha érdekel 70 317 90 83

üdv,P.
üdv Honda dio összes alkatrésze olcsón eladó, ár megeggyezés szerint. Üdv
Üdv.
Eladó egy db hátsó féktárcsa.
5.5mm vastag és nincs kiválasodva.
honda cbr 600 f3 cbr600 f4, suzuki gsxf 600 /750 es féktárcsák eladók tel 06309492804
Üdv Yamaha fzr600 3he motorkódu alkatrészek,ami a képeken van eladó,korrekt ajánlat esetén egyben is Érd:keki@euromail.hu
Hali! 06308 202303
Üdv mindenkinek.Keresek egy 2000 es Honda HM CRE 50 es motorhoz sztendert.Ha van valakinek arra vevő lennék.Ami van rajta az univerzális és sajnos nem nagyon bírja.Köszönöm a segítséget.
Szia!
Van blokkom,ha kell alkatrész jelezz.
Karbi sajna nincs,4db hibátlan szívócsonk van.
Nekem már gsxf blokk van a gépbe,így nincs szükségem a blokkra.
Üdv,és széles utat.
Tudom nem ide való,és ezért elnézést kérek.
Arról van szó,hogy biztos van köztetek olyan aki otthonról szeretne egy kis zsebpénzhez jutni,a net segítségével, EZ NEM KACSA FIZETNEK ! INGYENES a regisztráció, ha érdekel akkor ide írj: hgabor.0572@gmail.com szivesen tájékoztatlak. Amúgy én is motorozok,még ilyen időben is,imádom a motorozást
az lemaradt az előbb, hogy Gsx-r motorról van szó.:)
Sziasztok!
Engem érdekelne 750 k4-hez:
-gyári bontott fejkonzol
-bal első gyári index

Valamint van plusz alkatrészem eladó:
- jobb hátsó lábtartó konzolom
-jobb első lábtartó konzolom
-fék pedálom

Ha lenne vkinek eladó ami nekem kell, vagy épp kell valakinek ami nekem van akkor a kuslics@freemail.hu email címre írjon egy e-mailt.
Köszönöm.
Üdv,tudnál dobni képet/árat a szerszámról Illetve azt hogy új vagy használt.Engem lehet érdekelne
Hello
Eladó egy Airsal 70 ccm es alusport henger és egy Dellorto 17. Ha kell valakinek írjon bátran!
Szia!

Az árak után érdeklődtem, egyenlőre még nem aktuális. Tavasszal lesz lánc csere addigra kell majd. Árat azért írhatsz!

Köszönöm.
Üdv

Ktm mx 250 1992-es motorhoz keresek vízpumpa fogaskereket nincs valakinek mert nem találok sehol:S
?