Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia! Érdekel. Sajnos későn értem haza és már nem akartalak zavarni.
Holnap de. kereslek.
Kawasaki zx6r pályafarokidom 10e ft,cbr929rr jobb alsó idom 8e ft,cbr919rr 16colos elsőkerék gyári 8e ft,egyedi kormány+befogó+villahíd(gpz1100 dfi-é) 12e ft,Hornet 600 generátor és gyújtás deknik 600ccm 05évj-hoz 5e ft/db érd:keki@euromail.hu
Szia

Pazzaz 28,6mm vastag kormány lenne ezüst vagy kék színben.
Hozzá ezüst vagy fekete befogó.

Összesen 16.990 ft.
VFR400 elsőkerék mennyi pénz lenne?
Hello!

A létező legalacsonyabb cross kormány érdekelne alumíniumból és a hozzá átmérőben passzoló befogó erre nekem árat és képet tudnál küldeni? CBr átalakítására lehetőleg legkevesebbet hajoljon fel...
eladó yamaha r6, 99-02 köztihez hátsófelni, ára 15 eft. valamint 2 ekm-es láncszett, ára 12 eft , u.itt suzuki rf 400 elsőfelni, ára 18 eft. ugyanitt kawasaki ninja 250 r 2008-as 100 km-ert futott részben sérült és ép alkatrészek megegyezés szerint. 0620/992-4528
Szia,van hozzá mind a két alkatrészem,ha érdekel csörögj 06705850436.
suzuki gsx-r 1000 alkatrészek!
k5-k6
tel 06203787596
Hali

Yamaha YZF-750R hez kellene papír,papíros váz,külföldi,magyar okmányos egyaránt érdekel!Előre is köszönöm!

Üdv
Motorikus szinte semmi(olajhűtő,légszűrőház)inkább kaszni,futómű,és pár villamosság van(trafó,fesszabályzó,lámpa,kapcsolók)
Szia! Nekem Gpz 1100 dfi-m van. Szeretném megkérdezni, hogy milyen motorikus alkatrészed van hozzá? Várom a válaszod...köszi! Motoros üdv...!
szedtem már ki folytást,megoldható mindkét verzió!
Sziasztok! 05 R1 keresek fejidomot (sérült is érd.), és 05 R6 hoz sötét plexit.
Üdv mindenkinek! 99" Yamaha Fazer 600, műszerfalat keresnék(megfizethető árban) !
hello cpi sx 50hez kipufogó tudsz készíteni? olyan kellene ami 80 hengerhez jólenne és a vége gyapotozott legyen ha kell küldök képet milyenre gondoltam.vagypedig van nekem gyári kupufogóm abból kellene kiszedni a gyári fojtást elől a dobban és a hátsóban.a hátsó dob nagyon levan fojtva
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Markolatfűtés ELaDÓ! olcsón!
Van sok jó dolguk,most nem megy a bolt nekik és próbálnak ügyfél barátabb árakat csinálni...
A régi eladó sajnos meghalt,aki most van ő is nagyon korrekt és segítőkész...
Akkor fasza. Én a GPS tartómat vettem tőlük.
Szia!

Köszi,itt kezdtem de ma megkerestem a HP motort és kaptam SW Motech átalakítót Givihez 6000,-ért.

Tiszta boldog vagyok.........

Nagy akciójuk van,állítólag még Icon termékekre is...
Kawasaki gpz/kz750,kz500,gpz1100 dfi alkatrészek.Érd:keki@euromail.hu
Honda Dominator fejidom 8e ft! Valakinek?
Sziasztok!
Monokey típusú dobozhoz keresnék 2db platnit (Givi,Kappa) ha van valakinek eladó szóljon.
szívesen
Sziasztok!
1-2 alkatrészem akciósan eladó!
Kee Way 2003 as 125cc robogó
hengerfej és más alkatrészek, újak, mozes75@citromail.hu