Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv

Ktm mx 250 1992-es motorhoz keresek vízpumpa fogaskereket nincs valakinek mert nem találok sehol:S
?
Hello! VFR400-as elsőkerék ügyében dobj már egy telefonszámot, nem akarom elhinni, hogy valami ennyire nehezen menjen, elhiszem, hogy nem csak evvel foglalkozol, van is bennem hajlandóság akár telefonálni is, de ez a bizonytalanság nagyon nem fekszik nekem...
Fejidom!Honda Dominator! 6e
Illetve Nx650 es Blokk,váltó,henger 8e
Valamint.Honda Xl tank,zárható tanksapkával, illetve egy grátisz Dominator Váz! Összesen egy 10e /olcsón adom/.
Hello!nem tud vki RX-hez SM-szettet?
Sziasztok! Aprilia sr 1997, 50es, vizes, első sr. Berugókart keresnék hozzá, vagy egy tippet hogy melyik motoré egyezik meg vele 100%ban, külsőre és ricnire is. Köszi előpre is. üdv Zoli

vftsforever kukac gmail.com budapest
Szia! Van eladó láncszerelő szerszámom, ha még érdekel. Árat, képet természetesen ha még aktuális, küldeni fogok!
Sziasztok!

Suzuki gsxr 750 "1988" keresek karbisort. (36-os)
Üdv.

"garázstakarítás" következtében eladnám pár megmaradt cuccom
- egy 18-as felnire vagy egy elsőagyra?
- aprilia rs 50/125 légbeömlő idom
- új simson karburátor
- simson váz elemek, légszűrőház, hátsólámpa stb.
- kárpáti tank, új hátsólámpa
- 100 70 17/ 120 70 17-es gumik lefüstölni vagy pályázni

Részletekért keressetek fel.
üdv. honda vtr 1000 f-hez keresek idomokat, komplett elsőlábtartókat, kuplungkart, váznyúlványt, ülést, fejidomtartókonzolt, 0620/992-4528
Eladom megkímélt állapotú Bike-Lift Racing 350-es hidraulikus motoremelőpadom. Érdeklődni a lucifer0820@freemail.hu e-mail címen.
Eladó 2db láncszett Suzuki SV 650S-hez. Első+hátsó lánckerék + DID 525VM2 100LE+ lánc. 35000Ft helyett 30000Ft/szett.
Eladó Sv idomok!
Teljes oldalidom(gyári verzió)25000Ft.
N-es hűtővédő 10000Ft.
Üléspúp 8000Ft(GSXR stílusú).
Mind üvegszállas műgyantából készült új fényezetlen idom.
06303210309 bali105@t-email.hu
jóóóó nagy kalap szar az egész....
Én ezt vettem meg: link

Lehet vele nittelni és szétszedni.
Kawasaki gpz/kz 750,kz500,gpz1100dfi alkatrészek eladók.Érd:keki@euromail.hu
Szevasztok!

Nem tudjátok hol lehet venni lánchoz nittelő szerszámot olcsón?
hello! van egy derbi senda lendkerekem eladó 7.000ft szinte új, fogaskoszorú nélküli fajta. érd. forianati@hotmail.com vagy 30/7117859
CBR600RR elsőlámpa eladó. Sajnos nem tudom melyik évjáratba való, sérült volt a fülek hiányoznak és pici pótolnivaló van még rajta igényes és olcsó megoldásnak tartom pályaidomba átmeneti megoldásnak vagy véglegesen nekem tökmindegy.
Hétközben csak délután 4 után vagyok elérhető!
Elérhetőség a linken:
http://www.kepesmotor.hu/lampa...
Sziasztok.

Még annó készült a motoromhoz 2db rozsdamentes acélból légbeömlő fedél. Egy kis polírozás ráfér de sérülve nincs. Jelenleg ez nekem felesleges akit érdekel keressen bátran.
Motorosok, quadosok!
Tekercselek minden típushoz generátort, önindítót!
A hibás tekercseket az alábbi címre küldd el postai úton:
Dóka Sándor
Ózd
Gábor Áron utca 11.
3600
További részletek itt: http://indukcio.uw.hu
mail: dksandor@gmail.com
Hívj bátran hétvégén is: 06 30 262 5500
Sziasztok. Érdeklődnék hogy van-e valakinek eladó középső deknije Honda XR400 (2002)-hoz (bal oldali)
Szia!

Van gyárim! És bontott!
Adatlapomon elérsz!
Buék Mindenkinek!

'88as Yamaha XT 600 2kf-hez keresek JÓ hengerfejet egyben, fedéllel, himbákkal,szelepekkel, vez.tengellyel. Előre is Köszönöm.