Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

99-02 Yamaha R6 alkatrészek a bontós árak alatt eladók :
karbisor
főtengely
hajtókarok
generátor
fesszab
gyujtásbox

önindító
váltó
szelepdekni fedél
lábtartók
hátsó lengővilla
rugós tag
komplett hátsófék
kormánykapcsolók
stb...
Szia! Inkább leírom az a tuti! tomi860522@freemail.hu. Keress meg és megbeszéljük!

Üdv. Tamás
Szia! Írj egy mailt és megbeszéljük! Adatlapomon megtalálod!

Üdv. Tamás
Sziasztok supermoto szettnek eladó gyári szép ezüstmetál honda 500 as felnik--125 ös szupermotóba..59.000ft
30 605 6883
az elsőtárcsa is megvan hozzá még:)
SOS! Szükségem volna egy ilyen vezérműlánc vezetőre! Új és használt,jó állapotú is érdekel! Honda CB 250-350 G(1974) Cikkszám: 14520-323-000
'96 cbr 600F3-as-hoz keressek: under tail, bal lábtartó (taposó csak), bal visszapillantó.
Köszi, megoldódott.
helo engem érdekelne sürgőslenne :D márcsak ez hiányzik motoromrol megvanemég esetleg ?
nem kerekek,hanem ALKATRÉSZ- FELNI
BOCSIKA
kezdőlap-apró rovat-kerekek.
Képen látható fejidom eladó 10.000ft i.á
Szia! Van karbim komplett. 30 pénz
Sziasztok engem egy Pitbike lengővilla érdekelne egy iylen pithez
http://www.motosklep.vns.pl/fi...
Nincs baja a mostaninak sem csakhát ugye ez csak egy egyszerű üreges va villa és hát most hogy veszek bele egy új 150-es blokkot nemhinném hogy ez a villa bírná az ugratókat. Valami komolyabb kellene van valakinek eladó vagy esetleg tudja valaki hol tudnék szerezni?
Előre is köszi!
hívlak
Ment a mail
Azon nehéz beszélni Mindjárt elküldöm a számom, csörgess meg, visszahívlak.
nem megy az a fos ...frissítenem kellene ...

email van :

aya@index.hu
Vagy skypon?
Cső..
ha jó rá az R6-é akkor nekem van karbisorom ...
Sziasztok. 2004-es Thundercat-re keresek 2db subert. Kiszakadt a membrán rajta. Vagy esetleg karbisort, ha nem horror összeg.
Előre is köszönöm.
és hol találom a kerekek topicot? nem hülye kérdés csak még nem jártam minden bugyrában a sport motornak?
Üdv!

Yamaha R6/R1 hátsó sárvédő eladó! 6eFt.
Illetve egy R6 99-02-id jobb oldali idom 7eFt és R1 bal oldali idom 7eFt!

70/6231473
Gyári és utgy. KAWASAKI alkatrészek,kiegészitök,felszerelések(usa, japán belpiachoz is) . Teljes paletta qvad,motor,jet-ski,mule. MINDEN AMI KAWASAKI Minöségi kopó alkatrészek japán és olasz mkp-hoz! ÖHLINS és WP futóműszervíz minden típusra!
BRIDGESTON MOTRGUMIK BREMBO,EBC FÉK,KUPLUNGOK
Nincs valakinek eladó hátsó felnije 1998-as honda tact af-16-oshoz?
Erdeklodnek hogy CBR 1000 RR 2008-9 es modellre valakinek van e olcso sportkipufogo, elso plexi es hatso palyaidom. A motor teljesen palya motor.
Koszi