Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Keresek elektronikát Suzukihoz: 32900-42E10
20/4006262
S50-esre való 60ccm-es (44mm furat) 4 felömlős ÚJ henger, új vékony gyűrűs könnyített dugattyúval,és hozzá alakított új hengerfejjel eladó!
19mm-es szívónyílással.
Nagyon erős,és pörgős szett!

Ár: 26000Ft

06705305174
Sziasztok! Szükségem lenne egy 1993-as Suzuki Gsx 1100 F tip. olajcsőre ami az olajhűtőt köti össze a blokkal. Sürgős lenne....előre is köszönöm! Motoros Üdv!
Sziasztok! Eladó új króm chopper, cruiser fém markolat!
Szilikonos jellegű puha gumírozással,zárt véggel !
Méretek: Teljes hossza kívülről 16cm ebből a belső üreges rész14.5 cm,átmérője a balosnak belülről 22mm a gázhúzóé 25mm

Csere is érdekel: Harris vagy gsx feliratú, vagy carbon, vagy egyéb sport markolat!

Tel:20/3133057
keresek Piaggio blokkra VIZES racing\sport hengereket, amelyek már kidobásra szánt\tönkrement\sérült\nicasil hibás hengerek! Hengerfejjel együtt érdekelne, megfizetem az árát!
nrgpower01@citromail.hu
Hali! Azt szeretném kérdezni ,hogy Ilyen fesszabom van és szeretnék csináltatni egyet ami nem adja be a kulcsot 3 hónap alatt. De kapcsolási rajzot nem találok sehol. 125-ös kínai CG blokk van a mocóban. A quadokba lévő fesszabon csak 4 vezeték van a feket hiányzik. És nem tudom mi lehet a fekete. Valaki nem tud egy kapcsolási rajzot ,vagy valami segítséget ,hogy le tudjam gyártatni? A régi Honda CG 125-ös blokjja szinte azonos ezzel,de ahogy néztem abban is csak 4 vezeték van. Valaki? :S
Szia!

Adatlapomon van az email cimem küld el az email cimed!
van egy db yamaha r6 elso tarcsam elado teljesen hibatlan allapotban kopas nem merheto rajta 15 penz az ara.
ZX400N015424 - alvázszám 98'

Csak egy hajtókarra kellene.
Sziasztok!
Valaki esetleg tud egy jó motoros webshop-ot (ha lehet simsonosat)
Japánból tudok rendelni ha adsz alvázszámot! Adatlapomon elérsz!
sziasztok nincs valakinek egy fz6n lampaja?
Eladó HONDA,KAWASAKI,SUZUKI,YAMAHA sport és utcai motorok bontott és új alkatrészei nagy választékban 06705850436 CSAK TELEFONON ÉRDEKLŐDJ!
Már csak egy gyújtásom maradt.
Motorosok!
Tekercselek minden típushoz generátort, önindítót!
További részletek itt: http://indukcio.uw.hu
szia,
abban sajnos nem tudok segíteni, Tóth Gyulát keresd meg a ZZR topikbna, nála lesz szerintem.
Szaisztok!

Yamaha YZF750R-hez magyar papíros váz valakinek?illetve külföldi ha más nincs?kérném akinek van jelezze köszönöm!
üdv
Szia,

zzr400-hoz nem tudnál szerezni hajtókarcsapágyat?

köszi
Halii!

zzr400-hoz kellene pár hajtókar csapágy.

köszi
06305595134
Hali!

Megvannak még az alkatrészek? Kellene pár hajtókarcsapágy.
a kormányt nem adnád el véletlenül? mármint ugy befogóstul
nekem van hozzá ha érdekel hivj fel. 06309492804
Kawasaki ER-6
-kormánykapcsolók
-indexe
-hátsó lámpa
-tank

Kawasaki Ninja 250R
-fejidom
-oldaliodom
-tükrök
-fékkar