S50-esre való 60ccm-es (44mm furat) 4 felömlős ÚJ henger, új vékony gyűrűs könnyített dugattyúval,és hozzá alakított új hengerfejjel eladó!
19mm-es szívónyílással.
Nagyon erős,és pörgős szett!
Sziasztok! Szükségem lenne egy 1993-as Suzuki Gsx 1100 F tip. olajcsőre ami az olajhűtőt köti össze a blokkal. Sürgős lenne....előre is köszönöm! Motoros Üdv!
Sziasztok! Eladó új króm chopper, cruiser fém markolat!
Szilikonos jellegű puha gumírozással,zárt véggel !
Méretek: Teljes hossza kívülről 16cm ebből a belső üreges rész14.5 cm,átmérője a balosnak belülről 22mm a gázhúzóé 25mm
Csere is érdekel: Harris vagy gsx feliratú, vagy carbon, vagy egyéb sport markolat!
keresek Piaggio blokkra VIZES racing\sport hengereket, amelyek már kidobásra szánt\tönkrement\sérült\nicasil hibás hengerek! Hengerfejjel együtt érdekelne, megfizetem az árát!
nrgpower01@citromail.hu
Hali! Azt szeretném kérdezni ,hogy Ilyen fesszabom van és szeretnék csináltatni egyet ami nem adja be a kulcsot 3 hónap alatt. De kapcsolási rajzot nem találok sehol. 125-ös kínai CG blokk van a mocóban. A quadokba lévő fesszabon csak 4 vezeték van a feket hiányzik. És nem tudom mi lehet a fekete. Valaki nem tud egy kapcsolási rajzot ,vagy valami segítséget ,hogy le tudjam gyártatni? A régi Honda CG 125-ös blokjja szinte azonos ezzel,de ahogy néztem abban is csak 4 vezeték van. Valaki? :S
20/4006262