Üdv.Mindenkinek.Keresek Kawasaki KLR 600 (öninditos)Dugót gyürüvel + hengert ha van hozzá de külön is érdekel.Ha van valakinek eladó kérem jelentkezzen.Köszönöm.
Gyári és utgy. KAWASAKI alkatrészek,kiegészitök,felszerelések(usa, japán belpiachoz is) . Teljes paletta qvad,motor,jet-ski,mule. MINDEN AMI KAWASAKI Minöségi kopó alkatrészek japán és olasz mkp-hoz ! ÖHLINS és WP futóműszervíz minden típusra!
BRIDGESTON MOTRGUMIK BREMBO,EBC FÉK,KUPLUNGOK
Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem! Drz 400 E komplett motorblokkot keresek sűrgősen! Ha valaki tud ilyet akkor tegye már meg h felhív: 06 70 574 77 82
nem eladó külön esetleg? Úgy értem maga a fogaskerék esetleg?Mito-ba kéne. Egyébként mennyibe kerülne így maga a tengely,a levehető fogaskerekes? mind2 oldala kéne természetesen.
szervíroztam olcsón egy apriliát 50ccm és kéne hozzá pár dolog:
-visszapillantó tükör 10 menettel
-sportlégszűrő 60-as
-irányjelzők előlre
illetve egy komplett kényszerólajzási rendszer(olajszivattyú-karburátor)
Ha valakinek van eladó esetleg, vagy tudja honnét lehet beszerezni azt megköszönném ha szólna
yamaha fzr 250, fz400r, minden alkatrészük eladó, hívj bizalommal!
postai utánvétellel is, illetve természetesen személyesen is megtekinthetőek!
tel:06305770865
Szia
Néztem egy szerviz manuált (mivel a mocc nincs itt) és lehet, hogy mind a kettő érdekelne...
Külön külön mennyibe adnád és mennyibe ha megvenném mind a kettőt?
Mondjuk a levető fogaskerekes praktikusabb lenne a kompatibilitás szempontjából, mert olyan f.kereket rakok rá amilyet akarok (passzol)...
Posta megoldható?
(Akkor a levehető fogaskerekes is passzol a cagiva planet125be?! am. elektromos a power benne....)
'95-ös évjáratu kawa zx-9r hez keresek benzinpumpát.
Ha van valami ötlet írjatok.
Köszi.