Üdv Motorosok.
Utángyártott buborék plexik /típusonként akár több színben/, ezenkívül irányjelzővel egybeépített hátsólámpák, valamint fék és kuplungkarok, valamint üléstakarók. Fizetni előre semmit nem kell, utánvétellel postázok. Érdeklődni emailben. Köszönöm.
Valakinek valami tapasztalata Tsubaki lánccal kapcsolatban!?Most DID van rajta de sokkal kedvezőbb áron tudok szerezni Tsubakit!
Előre is köszi a segítséget!
Széles utat mindenkinek!
KEDVES MOTOROS BARÁTAIM!SZÜKSÉGEM LENNE EGY GSXR 1000 K5 GENERÁTOR DEKINRE ÉS EGY VÁLTÓKARRA!TUDTOK NEKEM SEGÍTENI?e-mailcímem: g.kult@freemail.hu előre is köszönöm a segítséget!
Szia!
Neked biztosan igazad van és nekem is, ez valami beállítási hoba lehet nálam. Viszont az alkatrész, amiról beszéltünk már nem aktuális sajna.
Üdv: Andi
Szia,
Dobj egy e-mailt (m_whindu@yahoo.com) és ird meg mire lenne szükséged. Ha gondolod és szükséged van tudok több alkatrészt is szerezni hozzá. Ird meg mi kell, és tegyél egy ajánlatot is mellé szerintem meg tudnunk egyezni.
Nekem egy olyan gondom lenne, hogy az új dugattyún lévő olaj lehúzó gyűrűt letörte az egyik haverom, és nem találok sehol ojat ami jo lenne. A kérdésem az lenne hogy valami uton módon nem lehetne mas tipuset használni? A motor tipusa: KTM GS 500 DD. A dugattyú mérete 94,21.
Pillanatragasztóval. De ne az 50 forintos táblással, hanem vegyél tégelyes BERNER-t. Igaz 1700 forint, de az tuti megfogja. Előtte féktisztító sprével alaposan tisztítsd meg.
Sziasztok!
M20 as menetű gumi csavart keresek az olajtöltő nyílásba, kawasakihoz. vagy tanácsot hogy mivel ragasszam meg mert kezd szétvállni a menetes rész a felső tekerhető részétől.
Péntekre ott van...