Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Keresek SUZUKI GSX 550 es-hez bukócsövet, vagy bukógombát. A gugliban ehhez a motorhoz nem találtam. Kéne, sohasem lehet tudni.....
Sziasztok!

Segítségeteket kérném alapjárati fúvókát szeretnék valahonnan szerezni, de már minden begugliztem honnan lehetne egy SV400-ashoz kellene, de az alábbi link alapján még sok más motorhoz is jó...
Alapjárati fúvóka

Köszönöm előre is a segítségeteket!
nekem van ha érdekel csörögj 06203114528
hali nem lene cbr600fs hez 2002 tukor parban
Sziasztok

Yamaha mt-03 alkatrészek eladóak. komplett eleje szinte karcmentesen megvan.
Telók, tárcsák, kerék, villahidak, műszerfal, fényszóró, kormány...stb ha érdekel kérdezz .
Akár bontók figyelmébe is ajánlom
ok ..
rendben ...
honda gyujtáselektronikák eladók:mtx,xl,xr,dominátor
szacsomotor@freemail.hu
Sziasztok!
Segítség kellene 1997-es GS 1100 BMW hez kellene nekem üzemanyagszintmérő kis lamella ami a tankba van benne. Egy kis pici porceláncucc ami a benzinben úszik. Sajnos eltört.
Ha tudtok valakit ez ügyben kérlek írjatok!
Köszönöm
rood@citromail.hu
Ez az email cim pedig ott van.
esetleg tud valaki Honda CB 500-ashoz lábtartó konzolt?
Szia!

Köszöni szépen, de most nem szeretne vásárolni, eladni kellene

Üdv: Andi
küldtem mailt, a hirdetéseden keresztül
szerintem egy kicsit elkeveredtem........nem találom a vízhőfok gombát a mocin,összekevertem a ventillátor érzékelőjével.hol találhatom a vízjelzőt?
szia!és mennyiért lenne?
Szia!
Van hőgomba hozzá

Szia !
Van tárcsa hozzá, 35 ezer a pár.

szia Andi!
volna esetleg 99es zx6r-hez első féktárcsád válság miatt nyomott áron?
Szia!

Bármennyire is nézem, nálam nincs elérhetőség az adatlapodon
köszi az oldalakat!megnéztem és meg is találtam amit kerestem!köszi a segítséget!
sziasztok.

Van egy CBR600F2 blokkom30ezerért.Ha nincs alkudozás adok hozzá egy karbisort is.
06704295281
csá van valakinek aprilia af1 125 re plexie?
suzuki gsxr 1.1 bandit 1.2 motorblokkba keresek a hengerfej és a szelep dekni közé ezen tömítéseket, 4 db-ot. ha esetleg valakinek lenne bontott, de használható az üzenjen vagy küldjön sms-t. 203936892. a motor a hétvégi motorépítő bajnokságon indulna.
Ára? Fénykép. Adatlapomon a címem.
Szia igen megvan. Es elado a lampa taroval es iranyjelzokkel. A lampan egy hajszalt karc van azon kivul tokeletes allapotban van.