Segítségeteket kérném alapjárati fúvókát szeretnék valahonnan szerezni, de már minden begugliztem honnan lehetne egy SV400-ashoz kellene, de az alábbi link alapján még sok más motorhoz is jó... Alapjárati fúvóka
Sziasztok!
Segítség kellene 1997-es GS 1100 BMW hez kellene nekem üzemanyagszintmérő kis lamella ami a tankba van benne. Egy kis pici porceláncucc ami a benzinben úszik. Sajnos eltört.
Ha tudtok valakit ez ügyben kérlek írjatok!
Köszönöm
suzuki gsxr 1.1 bandit 1.2 motorblokkba keresek a hengerfej és a szelep dekni közé ezen tömítéseket, 4 db-ot. ha esetleg valakinek lenne bontott, de használható az üzenjen vagy küldjön sms-t. 203936892. a motor a hétvégi motorépítő bajnokságon indulna.
Segítségeteket kérném alapjárati fúvókát szeretnék valahonnan szerezni, de már minden begugliztem honnan lehetne egy SV400-ashoz kellene, de az alábbi link alapján még sok más motorhoz is jó...
Alapjárati fúvóka
Köszönöm előre is a segítségeteket!
Yamaha mt-03 alkatrészek eladóak. komplett eleje szinte karcmentesen megvan.
Telók, tárcsák, kerék, villahidak, műszerfal, fényszóró, kormány...stb ha érdekel kérdezz .
Akár bontók figyelmébe is ajánlom
rendben ...
szacsomotor@freemail.hu
Segítség kellene 1997-es GS 1100 BMW hez kellene nekem üzemanyagszintmérő kis lamella ami a tankba van benne. Egy kis pici porceláncucc ami a benzinben úszik. Sajnos eltört.
Ha tudtok valakit ez ügyben kérlek írjatok!
Köszönöm
Ez az email cim pedig ott van.
Köszöni szépen, de most nem szeretne vásárolni, eladni kellene
Üdv: Andi
Van hőgomba hozzá
Van tárcsa hozzá, 35 ezer a pár.
volna esetleg 99es zx6r-hez első féktárcsád válság miatt nyomott áron?
Bármennyire is nézem, nálam nincs elérhetőség az adatlapodon
Van egy CBR600F2 blokkom30ezerért.Ha nincs alkudozás adok hozzá egy karbisort is.
06704295281
www.nagyvas.hu