Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló most nincs raktáron malaguti de valószinű hogy a késöbbiekben lesz,f12-es és f10-is!
Üdv
hello érdekelne nincs e véletlen malaguti f12 höz elsőlámpád?illetve hengerszetted egy állóhengeres minarellire? msn naksi88@freemail.hu
Eladó HONDA,KAWASAKI,SUZUKI,YAMAHA sport és utcai motorok bontott és új alkatrészei nagy választékban 06705850436 CSAK TELEFONON ÉRDEKLŐDJ!
Helló
Robogókat bontok Budapesten. Minden félét főleg japán és olasz robogókat és általában 50cm3-is eket. Jelenleg amivan van: Gilera typhon, Aprilia sr, suzuki sepia zz, peugeot speedfight, italjet formula, piaggio zip blok alkatrészek! Ha valakit érdekel nézze meg a honlapom. www.fonixrobogok.hupont.hu
vagy hivjtaok:06703046693
Jó motorozást!
Üdv: Főnix
Hali ha vkinek lenne cbr 954-hez generátor deklije (2003-as) dobjon már egy mélt (nkovach@t-online.hu) ármegjelöléssel.
holnap felhívlak.
Sziasztok!
Bubis plexik eladók sok tipusra 10-12EFt közt,integrált irányjelzős hátsólámpák 14EFt-tól!Szines Racing fékkarok 14000Ft/pár-tól(felhajlós változatban is!),lábtartók,bukógombák,markolatok,idomba szerelhető irányjelzők,üléspúpok,tükrök kedvező áron!
Azonnal vihető yamaha r6 2006-2008 sötét bubis plexi!(10000Ft) tel:06303210309 bali105@t-email.hu
Szia,említettél XV 1000 blokkot a hozzászólásodban,tudsz esetleg infót,hol és kinél láttál?Előre is köszönöm!
Hy all Malaguti f12-höz keresek első lámpát mind a kettőt tokkal vonóval. lehetőleg cserével van egy állóhengeres minarelli blkkom bontva annak alkatrészeit fel tudom ajánlani.illetve kp-ba 3-4 e ft.
Ment a mail.
Küld egy mailt hogy milyen mocihoz kell a kawasaki @ steelhorsemotor .hu-ra!
azzal nincs sok baj papírozásnál?mennyibe van összesen lepapíroztatni?és mennyiért adjátok?
Hát most csak teló szimeringre
Szia!

Mire lenne szükséged jó áron?
Cső Zsolti
Nem lehet tudni hogy mikor lesz akció a kawánál?
Tavaly itt körül volt vagy nem?
Szia!
Nekünk jelenleg belga papíros van csak

Andi
Dr 600 bontott alkatrészek eladóak, nézz be, megéri!

http://www.kepesmotor.hu/motor...

Vagy:

http://dr600.
c8.hu/

Alkudni kötelező, hívj, vagy írj nyugodtan!

-06-30/577-0865

Kellemes estét mindenkinek!
Yamaha Yzf 750R hez vennék papíros vázat!
Magyar papíros előny!

köszönöm akinek van értesítsen!
Szia!

Jót néztél ki ha kell sima az 21500ft Ha arany kell nálunk 27500ft
Adatlapomon elérsz!
Hello!
Meg tudja mondani nekem valaki h suzuki gsxr 600 k4 típusú motorhoz milyen lánc való! Én ezt a típust néztem ki: did525zvm-x (arany színű 110 szemes). Úgy tudom ez jó hozzá de biztos ami biztos :)
inbo.érzékelőm van még cbr 954-hez ami a gyújtáskapcsolónál van
érdeklődnék van-e még valamid cbr 954 rr-hez?
üdv mindenkinek!

ELADÓ Piston Dugó! 125ccm használt! két ablakos!gyürűk kopottak! a dugónak semmi baja!csapszeg van,tűgörgő van! ha valakit érdekell akk sürgősen eladó! nikazilos hengerbe való! 55,3-as a mérete! 56-os hengerbe tökéletes! nekem tartalékban van csak! de kell a pénz másra! (nem kenyérre)
akit érdekell az írjon! üdv. !SÜRGŐS!

kép e-mailban! fbeni91@citromail.hu
Tekercselek minden típushoz generátort, önindítót, szezon előtti áron!
A hibás tekercseket az alábbi címre küldd el postai úton:
Dóka Sándor
Ózd
Gábor Áron utca 11.
3600
További részletek itt:
http://indukcio.uw.hu
mail: dksandor@gmail.com
Hívj bátran hétvégén is: 06 30 262 5500
Üdv!Keresek egy öreg cb650-hez SH 236-12 0.3 számú 8 vezetékes fesz.szabályozót.Ha jól tudom a régi 750-ben is ez van.Ha valaki tud kérem jelezze!Köszönöm!