Helló
Robogókat bontok Budapesten. Minden félét főleg japán és olasz robogókat és általában 50cm3-is eket. Jelenleg amivan van: Gilera typhon, Aprilia sr, suzuki sepia zz, peugeot speedfight, italjet formula, piaggio zip blok alkatrészek! Ha valakit érdekel nézze meg a honlapom. www.fonixrobogok.hupont.hu
vagy hivjtaok:06703046693
Jó motorozást!
Üdv: Főnix
Hy all Malaguti f12-höz keresek első lámpát mind a kettőt tokkal vonóval. lehetőleg cserével van egy állóhengeres minarelli blkkom bontva annak alkatrészeit fel tudom ajánlani.illetve kp-ba 3-4 e ft.
Hello!
Meg tudja mondani nekem valaki h suzuki gsxr 600 k4 típusú motorhoz milyen lánc való! Én ezt a típust néztem ki: did525zvm-x (arany színű 110 szemes). Úgy tudom ez jó hozzá de biztos ami biztos :)
ELADÓ Piston Dugó! 125ccm használt! két ablakos!gyürűk kopottak! a dugónak semmi baja!csapszeg van,tűgörgő van! ha valakit érdekell akk sürgősen eladó! nikazilos hengerbe való! 55,3-as a mérete! 56-os hengerbe tökéletes! nekem tartalékban van csak! de kell a pénz másra! (nem kenyérre)
akit érdekell az írjon! üdv. !SÜRGŐS!
Tekercselek minden típushoz generátort, önindítót, szezon előtti áron!
A hibás tekercseket az alábbi címre küldd el postai úton:
Dóka Sándor
Ózd
Gábor Áron utca 11.
3600
További részletek itt: http://indukcio.uw.hu
mail: dksandor@gmail.com
Hívj bátran hétvégén is: 06 30 262 5500
Üdv!Keresek egy öreg cb650-hez SH 236-12 0.3 számú 8 vezetékes fesz.szabályozót.Ha jól tudom a régi 750-ben is ez van.Ha valaki tud kérem jelezze!Köszönöm!
Üdv