E-mailen meg lehetne beszélni, ha mindenki megadna e-mail címet, és mindenki venné a fáradtságot megnézni a másik adatlapját.
Mindazonáltal szerintem sem szerencsés naponta feltenni, mert nem túl etikus, de hát kinek mi. Mindazonáltal ez egy ömlesztett fórum, tehát tulajdonképpen majdnem tökmind1, mert úgyis eltűnik.
1. Ha ez egy szabad oldal, akkor teged miert/milyen jogon zavar mas viselkedese...?
2. Lehet, hogy nem a legkedvesebben/diplomatikusabban jeleztem a velemenyemet, de nem lehet hogy az faj ha szembesitenek a sajat hibaddal? ugyanugy teleszemeteled ezt a forumot, mint az, akinek te kiosztottad ebben a "szabad forumban" a viselkedesi normakat.
ZZR alkatrészt ENNYIÉRT?
96-os kawa zzr400 főtengely+váltó+kuplung+önindító+henger+dugók gyűrűvel+kipu leömlő+kábelköteg+blokkalkatrészek+92-es zzr600 fesszabályzó+még sok minden egyben csak 25e!
unatkozas@citromail.hu
70/3650837
Szia!Tisztázzunk valamit akkor jó?Nem raknám fel ennyiszer ha nem itt lenne megbeszélve mindenkinek a gondja baja hanem e-mailban folytatnák.A másik !Ez egy szabad oldal és annyiszor rakom fel amennyiszer akarom.Eddig senkit nem zavart még csak téged.És ha keresel valamit akkor türelemmel keresd mert csak a te kedvedért senki nem fog vissza lépni a hirdetésektől hogy te kényelmesen keresgélni tudjál.Ha mással lett volna bajod akkor talán változtattam volna rajta meg ha normálisa szóltál volna.
...mi lenne ha csak hetente egyszer raknad fel, nem naponta, akkor esetleg mast is meg lehetne talalni, nem csak a te elado cuccaidat ujra, es ujra, es ujra, es ujra, es ... ?
Sziasztok/
Keresek 94'-es Suzuki Rf 600 R-hez jobb oldali gyári tükröt lehetőleg feketében, lábtartót ill. hátsó rendszámtartó sárvédőt ami nincs levágva, rajta a prizmával, mert nem sokára KPM vizsgára viszem, és nem hinném hogy ezek nélkül átengednék.
Ajánlatokat ide vagy a nandikaje@freemail.hu cimre várom
leömlö23000.levegöszürö25000.ülése
k elsö hátso25000. feszab8000
lengövilla45000 fékmunkahengerek elsö25000 hátso15000 tank uj 85000