Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi!
Hi! Pontosabban bontós árak feléért.
Homasita
ez a TKRJ fasza márka?
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy már több motoron is láttam kormányra rögzírhető digit órát. Hol lehet ilyet kapni?
yamaha r1, 2000 évj. alkatrészek., cbr 600 f4 egybeülés 2005 évj. ára 10000 ft, yamaha r6 komplett első futomű, honda hornet 16-os elsőfelni tárcsákkal, suzuki gsx750f k3 indexek, megegyezés szerint 0620/992-4528
Figyelem!
Motoralkatrész üzlet, Pest mellett Gödön, a 2es számú fő úton.
Teljes TKRJ, Pollini paletta, és egyéb gyári beszállítók termékei. Személyesen,utánvéttel és házhoz szállítással is.Érdeklődni a 0630 360 78 65 /0627 334 937 telefonszámon.
Sziasztok!
Bocsi, hogy nem teljesen ide tartozik, de nem tudom kihez fordulhatnék ez ügyben
Légyszíves segítsetek. Kérek mindenkit, aki tud segíteni a motorom (adatlapomon van kép) beazonosításában az írjon. Gilera R1 50 a típusa, évjárat hengertérfogatot szeretném tudni. Alváz/motorszámot írok ha az alapján meg lehet állapítani. Sehol nem tudok hozzá alkatrészt szerezi ez a problémám. Most egy km/h spirál meghajtó szerkezetre lenne szűkségem de nem tudom hol kaphatnék. A meghajtó szerkezet bronz perselyére ez van írva: 50-407 (alatta:) 7 f
Légyszíves válaszoljatok, ha tudtok, esetleg csak tanácsot, hogy hol érdeklődjek felőle.
A motorban egy ktm blokk van gyárilag, és több alkatrész is ktm rajta gyárilag.
Előre is köszönöm!
Sziasztok!
Tudna nekem segíteni abba hogy van e valakinek 1988-as yamaha yz 125 öshöz powerszelep vagy hogy honnan lehet szerezni meg a 88 as yz hez hátsó jobb oldali idom van e valakinek? És hogy egyáltalán mien poweres a 88 as yz elektronikus vagy kipufogó? Előre is köszi a válaszokat
Hi!
Kb. 80k
"Mennyi van benne?" Ha a km.-re gondolsz akkor passz,de magnézettem szerelővel mindenre azt mondta hogy jó,kivéve a főtengely.
Lajosmizsén van.Kecskeméttől 20 km.
kawasaki zzr 600 E blokk,váz,felink kábelköteg ,elektronikusalkatrészek,is vannak még
kawasaki zzr 600 E alkatrészek eladók TEL 06309492804
kawasaki zzr 600 E alkatrészek eladó.
ez minden ami megmaradt a 6-osból?
Sziasztok!
2004-es rmz 250-es mocihoz keresek levegőszűrőházat, ha valakinek van írjon
köszönöm!
Eladó:Fesz szab 6 lábas csatlakozás,Hibátlan műszerfal,Elektronika,Hibátlan felnik,Ülés alatti takaró idom,Ülések ,Generátor,Nagyon keveset futott gyertyák,
Okéj, megdumáljuk.
Mennyi az egész? Mennyi van benne? Hol van helyileg?
Bocsi elfelejtettem 650-es
Hello mindenkinek!
K 3-as SV bontott blokk olcsón eladó
Hengerek, hengerfejek, kuplung, váltó, ...stb
06 70/310-61-58
ok ...
kösz ...
ha arra járok , akkor bemegyek ....
Sziasztok.

Nagy problémám lenne, remélem tudtok segíteni. Van egy YZ-250-em,(2T) 2004-es évjárat és eltört a berúgókar tengely. Úgy tudom, hogy 2002-ben volt váltás, aki tud segíteni írjon címet vagy telefonszámot, ahol meg tudom szerezni. (bontott tökéletes).
Előre is köszi.
Fékbetétek eladva, már csak a tárcsák vannak.
Nincs most sajnos
Szia!
Van, 7 E forint

Üdv: Andi