Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Nem tudja valaki hol találok ilyen lánckereket és láncot? Honnan érdemes venni? Egyébként ez már cserés, nem? Kb. mennyibe kerülnek?
Szia!

Nekünk van hozzá gyűrűnk.
Marci
bakonymotor@gmail.com
Szia.

Írj a bakonymotor@gmail.hu címre. Tud segíteni.
Szia!
Sajnos csak egyben eladó...
Próbáld meg a pinkmotors.hu-nál hátha szerencséd lesz. Esetleg még van a biker-world.hu. Üdv.
sziasztok, tudja valaki esetleh hogy hol lehet venni RIK, vagy esetleg más jó minőségű japán gyűrűket? 40.75-ös méret kellene, yamaha dt, '91-es évjárat, vashengerhez.
segítsetek pls
köszi
Szia Andi! A Hornet lámpa hátulját mennyiért adnátok? Lehet hogy szükségem lenne rá. Köszönöm.
Ahha az tuti de ezt nem tudtam
kuss
csak te buzi vagy
na húzzál vissza a topikodba!
Urbanroland....az kemény..engem is igy hivnak. Azt hittem hogy rosszul látok.
Tarjáni Bontó - Szatyina Géza- off road 34/372828 fax:34/572-032 20-4271314 gerecsemotor@t-online.hu Tarján(nem salgotarjan) 2831 szegfű u 62 (12,42?) ez arégi cim (20) 427-1314, (30) 947-5135, (34) 572-032, (20) 311-7614

Salgotarjan: Tibimotorok 06703825149 egy atbaszos/felrebeszelos gyerek, de sok dr350et hoz be. (Csak átmásoltam a szöveget remélem segít)
privát?
van kettő
egy a piros adatlapomon,egyet meg vettem alkatrészvámosat és azt alakítom át
Ezt még nekem is nehéz volt ki olvasni az a lényeg hogy a privát 600f-el akarsz stuntolni Na, jaj hogy ezt nem érteted na mind1 mert én se
Sziasztok! van egy 72-es romet komar 2-esem ! újra akarom fényezni csak nem tudom honnan szerezhetek a tankra új matricát!?
szevasztok!valaki tudna nekem segíteni?DR350 hengerfejet keresek meg szelepfedelet!
kösz
Köszi!

Regisztráltam, üzit küldtem az eladónak, meglátjuk...
Hátha tudok neked segíteni.Véletlenül bóklásztam a vaterán és ezt találtam
Remélem tudtam segíteni a problémádon.
Szia!

A burkolatot valszinű festetem, de a deknivel vagyok gondban. Mivel fém, és kb. 05 mm. mély karcok vannak benne. Csere 60 E.
Köszi
Sziasztok!
Van pár eladó cuccom FZR 600R-en volt...hátsó ülésidom,ülés alatti idom,karbon hátsó sárvédő,gyári leömlők,hátsó lámpa...nagyjából ennyi,de lehet,hogy vmit kifelejtettem
és még mindig eladó a motorom:
további infók:30/908-4229, dadis@freemail.hu
Még nincs, de Robi mondta, hogy dolgozik rajta..
Szia!
RF900 első féktárcsa nem jött még össze?
Mikor voltam nálatok mondtátok hogy lessz
R1 gyújtáselektronika gyári új 37000 Ft

Valamint minden más Yamaha alkatrész eladó.

www.motordiszkont.hu