CB500 s modellhez keresek generátor tekercset. 1998-as a gép.
van valakinek elfekvőben jó, amire beépítési garit is vállal, ha igen mennyiért?
Nem biztos, hogy kell, holnap derül ki ha minden igaz, hogy ez vagy a fesszabályzó tolta-e le a gatyáját.
Nagy problémával állok szembe. Hétvégére egy kis kiruccanás terveztem ezért gondoltam állítok a motoron egy kicsit. Az első villákat kijjebb engedtem de mikor csavartam vissza a rögzítő csavarokat az egyik fogta magát és elpattant. Egy egész napom ráment, hogy ki operáljam de hiába. Esetleg meg lehetne valahogy csinálni mert akkor nem vennék másat? Esztergályos?
BMW S1000RR-hez keresek elso kereket. A legtobb bontot felhivtam, nem sikerult talalnom. Ha valaki esetleg tud elado felnirol, kerem jelezze. E-mail cimem: ketszeri.mate (kukac) gmail (pont) com
Koszonom a segitseget!
Nekem van undertail idomom VTR1000SP1-SP2-höz. Egyik opció aksitartós normális E jeles hátsó lámpával, másik lehetőség ami két kerek lámpás. Az Én személyes véleményem, hogy a két kerek lámpás bitang jól néz ki, de használati szempontból nem fain. (Volt SP-m, és használtam mindkettő idomot)
Reszben igen, az eleje mar a regi, viszont a hatuljaba rengeteg idom van, es eleg mutatos is. Szeretnek legyartani egy idomszettet, ezert kellene a farok is. Meg jopar modisitas, ami elegnagy fejtorest okozott. Ezt azert nem szivesen dobnam el, de neha mar a turelmetlen vagyok a lenyeg, hogy masolni akarom, ugyhogy serult is erdekelne.
egyenlőre csak érdeklődés szintjén:
CB500 s modellhez keresek generátor tekercset. 1998-as a gép.
van valakinek elfekvőben jó, amire beépítési garit is vállal, ha igen mennyiért?
Nem biztos, hogy kell, holnap derül ki ha minden igaz, hogy ez vagy a fesszabályzó tolta-e le a gatyáját.