Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok

egyenlőre csak érdeklődés szintjén:

CB500 s modellhez keresek generátor tekercset. 1998-as a gép.
van valakinek elfekvőben jó, amire beépítési garit is vállal, ha igen mennyiért?
Nem biztos, hogy kell, holnap derül ki ha minden igaz, hogy ez vagy a fesszabályzó tolta-e le a gatyáját.
Bocsi, hogy ide írtam srácok elnéztem.
Sziasztok.

Nagy problémával állok szembe. Hétvégére egy kis kiruccanás terveztem ezért gondoltam állítok a motoron egy kicsit. Az első villákat kijjebb engedtem de mikor csavartam vissza a rögzítő csavarokat az egyik fogta magát és elpattant. Egy egész napom ráment, hogy ki operáljam de hiába. Esetleg meg lehetne valahogy csinálni mert akkor nem vennék másat? Esztergályos?
Sziasztok!

BMW S1000RR-hez keresek elso kereket. A legtobb bontot felhivtam, nem sikerult talalnom. Ha valaki esetleg tud elado felnirol, kerem jelezze. E-mail cimem: ketszeri.mate (kukac) gmail (pont) com
Koszonom a segitseget!
Sziasztok! Nem tudja valaki, hogy miért nem elérni az AGO motors-t? köszönöm
GSF 1200S Bandit (2001-es) ezüst színű bontódik... :-(
Szia did zvmx 530 nem gold minimum 3 csaprész szem .
Itt a link, lámpám NINCS. (annak beszerzése se egyszerű)

https://www.bikepics.com/pics/...

A másik pedig így néz ki. Ez ezerszer kultúráltabb (TAPASZTALAT)
//s.cdnadcom.net/sm/forum_o/p/...
Szia!

A kerek lámpásról tudnál képet küldeni?
Hello!

Nekem van undertail idomom VTR1000SP1-SP2-höz. Egyik opció aksitartós normális E jeles hátsó lámpával, másik lehetőség ami két kerek lámpás. Az Én személyes véleményem, hogy a két kerek lámpás bitang jól néz ki, de használati szempontból nem fain. (Volt SP-m, és használtam mindkettő idomot)
pontosan mi is kellene, 8 csap egy 530-as láncból...?
Eladó KTM adventure benzintank!
Naaa, kivancsian varom a fejlemenyeket :D
Igen kérdés. Ugyanis nem tudtam elszakadni a típustól. De írok e-mailt.
Ez kerdes volt? Amugy is, en neked logok par sorrel!
Akrapovic, Danmoto, Raptor, Mivv Leo vince, Arrow, Giannelli, Megafon, Sport könyök, összekötő csövek, 3-4 csavaros átalakítók.
Kipufogó beszámítás lehetséges!
További infókért keres Emailben vagy Telefonon!
email: sportdob@gmail.com
Farokidom alatti betétet is tudsz gyártani SP-hez
Reszben igen, az eleje mar a regi, viszont a hatuljaba rengeteg idom van, es eleg mutatos is. Szeretnek legyartani egy idomszettet, ezert kellene a farok is. Meg jopar modisitas, ami elegnagy fejtorest okozott. Ezt azert nem szivesen dobnam el, de neha mar a turelmetlen vagyok a lenyeg, hogy masolni akarom, ugyhogy serult is erdekelne.
Értem. Visszaalakítod gyárira az SP-t?
Kosz a segitseget, de nem az esetem, raadasul a 2szemelyes verzio erdekelne.
itt van egy.
http://www.jofogas.hu/csongrad/Honda_vtr_cbr_Suzuki_gsx_r_farokidom_19152530.htm

talán még megvan.
Vtr spre keresek farok idomot, akinek esetleg van, az kerem jelezze.
R1 képen látható alkatrészek eladók.Érd:zoli_moro@freemail.hu
Aprilia Habana 50 alkatrészek...

www.bmotor.hu
Szia,

Ez 3 éves hirdetés, a kézvédőket azóta elvitték.

Jelenleg semmi hasonló kézvédőm nincsen.