Sziasztok!
Keihin cvek 30-as karbihoz keresem a képen látható porvédő gumit! A gyorsító pumpán van az úszóház tetején. Van valakinek? Hol lehetne ilyet szerezni? Márkaképviselet csak úszóházzal együtt 26ezerért...
Előre is köszi!
Akrapovic Yoshimura, Leo vince, Arrow, Giannelli, Megafon, Sport könyök, összekötő csövek, 3-4 csavaros átalakítók.
Kipufogó beszámítás lehetséges!
További infókért keres Emailben vagy Telefonon!
email: sportdob@gmail.com
Hello ! A segítségeteket szeretném kérni, a mellékelt képen látható 17-es tételszámú alkatrész pontos méreteire lennék kíváncsi. A segítséget előre is köszönöm ! :) (Aprilia mx 50. 03)
Üdv!
Vettem egy yamaha hátsó felnit (4JH) 17"x5" sajnos ez a 90` fzr600 ba nem lett jó. Ezért eladnám vagy elcserélném 17"x4" az ára 15000ft. Ha lehet a másik felni se aranyárban legyen én sem abban adom.
Ha bárki tud segíteni akár tanáccsal akár alkatrészben nagyon megköszönném.
Sziasztok!
Nincs valakinek elfekvőbe egy Honda CR karbija (125)
Igazából csak a szívató részére lenne szükségem, de ha jó áron kínálja karburátorral együtt is megvenném.
Eladó első teleszkóppár, Hayabusa első szériáihoz való. Sérülésmentes állapotban, kisebb használati nyomoktól eltekintve hibátlan. szimeringek nem eresztenek, krómszár karcolásoktól, beverődésektől mentes. Irányár 55 ezer ft. Érd. 70 2060339 telefonszámon vag az istvanpaizs@tvn.hu imélcímen.
Előzetes érdeklődés alapján van vkinek eladó jobb visszapillantó tükör, index (komplett), lábtartó (egyenlőre konzol nélkül), hátsófék "láb"kar?
Honda CBR600F4i (2005)
Még biztosítózok és nem tudom merre alakul a dolog, de kezdem összeszedni az infókat.
Ha vkinek bármelyik lenne, please dobjon egy mailt, adatlapomon rajta a cím.
Lenne egy pár alkatrészem eladó.
ZXR400
2db Első jó állapotban lévő használt féktárcsa.
2db Első használt teleszkóp.
1db Fő váz.
ZXR250
1db Kiegyenlítő tartály.
Semelyik nem törött sem repedt jó állapotban vannak.
Keihin cvek 30-as karbihoz keresem a képen látható porvédő gumit! A gyorsító pumpán van az úszóház tetején. Van valakinek? Hol lehetne ilyet szerezni? Márkaképviselet csak úszóházzal együtt 26ezerért...
Előre is köszi!
06 30 635 9305
gixxerke@freemail.hu
Vettem egy yamaha hátsó felnit (4JH) 17"x5" sajnos ez a 90` fzr600 ba nem lett jó. Ezért eladnám vagy elcserélném 17"x4" az ára 15000ft. Ha lehet a másik felni se aranyárban legyen én sem abban adom.
Ha bárki tud segíteni akár tanáccsal akár alkatrészben nagyon megköszönném.
Ha valakit érdekel, akkor Honda Dio 70 ccm blokk + henger + hozzá tartozó kipufogó eladó! Átépítés miatt feleslegessé vált.
Egyben 25.000 HUF
sportdob@gmail.com
van alkatrészem a közeledben,ha érdekel 703179083
üdv,P.
Nincs valakinek elfekvőbe egy Honda CR karbija (125)
Igazából csak a szívató részére lenne szükségem, de ha jó áron kínálja karburátorral együtt is megvenném.
Előzetes érdeklődés alapján van vkinek eladó jobb visszapillantó tükör, index (komplett), lábtartó (egyenlőre konzol nélkül), hátsófék "láb"kar?
Honda CBR600F4i (2005)
Még biztosítózok és nem tudom merre alakul a dolog, de kezdem összeszedni az infókat.
Ha vkinek bármelyik lenne, please dobjon egy mailt, adatlapomon rajta a cím.
köszke
Lenne egy pár alkatrészem eladó.
ZXR400
2db Első jó állapotban lévő használt féktárcsa.
2db Első használt teleszkóp.
1db Fő váz.
ZXR250
1db Kiegyenlítő tartály.
Semelyik nem törött sem repedt jó állapotban vannak.
06 30 635 9305
Cagiva super city 125 felső villabefogót keresek.
Akinek van jelentkezzen köszi