Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! 2002-es (`99-`02) évjáratú Yamaha R6-hoz keresnék egy jó karburátort. Ha valaki tud, legyen kedves jelezze! Köszönöm szépen!
Szia!
Nagyon + köszönöm!
rákérdezek egy ismerősre,hátha
Ja? Hát olyat nem lehet viszont egyben 7-8 szem az elég sok mert ha hosszabbat vesz az ember kényszerből mert pont nincs akkora amekkora kéne akkor is jó ha 2-4 szemmel vesz hosszabbat az ember. Olyat én is találok szerintem.
Szia Tasnyi!
1 új nittelőszem,amit lehet kapni,Motorrad ban is de ami nincs külön 7,vagy 8 DID 530 zvmx új láncszem.
Ezért próbálkozom itt a fórumokon hátha valakinek van a fiókban a garázsban.
Most akkor mi kell? Csak nittelő vagy több szem is? Nekem van néhány kimaradt rész, de azok legfeljebb 2-3 szemes darabok. Amúgy pl. a lángnál 2400huf-ért van nittelő.
Szia tasnyi!
Érdeklődöm mindenhol,bolt,műhely,de csak 8 szem ritka hogy kimarad valahonnan,525-ös már lett volna,
Lehet külön nittelőszemet kapni ahol láncot is árulnak.
Sziaztok
DID 530 Zvmx 8láncszemre volna szükségem,ujra,ha kimaradt valakinek megvenném.0630 4654291
sziasztok simson-ra átalakított gyújtás eladó 8 ezer forint Hajdúböszöményben található
Hello!
A féktárcsák megvannak még és ha igen milyen méretekkel rendelkezik?
Akrapovic, Danmoto, Raptor, Mivv Leo vince, Arrow, Giannelli, Megafon, Sport könyök, összekötő csövek, 3-4 csavaros átalakítók.
Kipufogó beszámítás lehetséges!
További infókért keres Emailben vagy Telefonon!
email: sportdob@gmail.com
gsx 750f boci 1. bontás !
ami biztos piacra kerül egyenlőre ,hátsó lámpa,faridom komplett,rugóstag,váz,kapaszkodó,oldalsztender,légszűrő doboz,akku tartó,
gyújtás kapcs. és ülés zár kulccsal.képek igény szerint később
Üdv!
Cagiva Aletta Oro S2 125 höz keresek ülés alatti idomokat!
Sziasztok.

Suzuki GSXF-hez keresek jobb első index lámpaburát vagy komplett lámpát.
Helló!
Ktm lc4 640hez keresek gyújtás tekercset!
Sziasztok.

Már nem tudom, hová írjak vagy hol keressem gondoltam ide írok. Szóval M5 és M6 csavarokból szeretnék de az a baj több fajta kell több méretben és lehetőleg fekete színben. Ha valakinek van eladó vagy esetleg tudna ajánlani egy helyet ahol "emberi árban" be lehet szerezni az írjon már rám légyszíves. :)
Sziasztok! Aprilia ETX125 /rotax127/-hez keresek gyújtástrafót, ha esetleg tudtok az jó lenne. Előre is köszi!
Üdv!
Yamaha dragstar kipufogó eladó
http://www.jofogas.hu/budapest/Yamaha_xvs_1100_dragstar_kipufogo_csopper_29757399.htm?first=1
Üdv mindenkinek.
Eladó honda nsr 125rr(2003-as) motorblokk.
Kompletten, új vertex dugó(első túlméret), frissen honolt henger, új gyűrűk, új tűgörgő, új zégerek, új csapágyak, polírozott hengerfej, új kuplung lamellák...stb. Tökéletes állapotban! kb 40km-et futott teljesen bejáratos, hibátlan blokk! Egyben kompletten 80e ft. Postai úton is.
A motor még egyben van, nagyon szép állapotú, de nem nagyon sikerül eladni, ezért valószínű, hogy bontásra kerül. de egyenlőre csak a komplett blokk eladó!

http://www.kepesmotor.hu/honda...
Gsxr 600 gyári feszültség szabályzó eladó.
Kawasaki gpz750 unitrak alkatrészei eladók.Érd:zoli_motor@freemail.hu
Sziasztok.2004-es Suzuki Sv 650s elsó teleszkóp szárat,esetleg komplett telót keresek.Ha jól tudom akkor 2001-től 2008-ig ugyanaz.Esetleg lehet görgőztetni,ha csak enyhe a görbület rajta?Köszönöm