Üdv mindenkinek!
Keresek 03-04-es kawasaki z1000 alsó-felső villahidat, 05-06-os zx636-es első kerék tengelyt. Akinek van az ne tartsa magában.
Előre is köszönöm.
Sziasztok
Kínai motorra apróságokat (index búra, gázbovden, fékkar) Pécs környékén be lehet szerezni valahol elsősorban bontottan?
Ezek a motorok általában kompatibilisek egymással, vagy rámegy majd a fél életem, mire találok megfelelő pótalkatrészt? Valami ilyesmi motor:
Zhongyu márka, 200ccm dirt/cross: http://jmxingyu.en.ec21.com/20...
Yoshimura, Two Brothers, Akrapovic, Leo vince, Arrow, Giannelli, Marving, Megafon, Sport könyök, összekötő csövek, 3-4 csavaros átalakítók.
Kipufogó beszámítás lehetséges!
További infókért keres Emailben vagy Telefonon!
email: sportdob@gmail.com
Serult Mv Agusta F4 312R blokk elado. 998 ccm. 2es hajtokar kiutotte a blokkot. 16000 km van benne. Nem volt szetbontva. Generator, inditomotor injektorsor nincs rajta. Valto, hengerfej, kuplung, dugattyuk, deklik, olajpumpa, vizpumpa, stb. megmentheto. Kiszerelt allapotban van raklapon. 300e forint. Udv.
Sziasztok!
Yamaha XV750 önindítóhoz keresek fogaskereket, ami a "nagyobbik" kerékbe csatlakozik indítózáskor, mivel nagyon elkopott, s most, hogy az önindító fel lett újítva nagyobb erővel forgatná, de sajna inkább elcsúszik, minthogy belekapna Egy jobb állapotú f.kerék megoldaná a problémát. Ha esetleg valakinek van ilyen, vevő lennék rá, illetve, ha valaki tudja merre kéne érdeklődnöm az is nagy segítség lenne! Néhány képet készítettem róla:
Hali!
Jól látod a jobb oldala törött! Amúgy ez csak az index búra mivel az égőket kivettem és ment bele az új burába. Viszont a búra két helyen meg van repedve. Ha kell fotót is csinálok róla!
Eladó Brembo PR19x20 főfékhenger, felhajló fékkarral. Nem "BRAMBO" kínai utánzat! Nagy kalibere miatt alkalmas főleg 6-8 dugattyús nyergek üzemeltetésére, különösen versenykörülmények között. Adok hozzá Goodridge duplafuratos nyomáskapcsolós áteresztőcsavart, illetve sima duplafuratos áteresztőcsavart, továbbá eredeti Brembo kiegyenlítőtartályt. Kompletten 40eft.
f2tommy@gmail.com
Keresek 03-04-es kawasaki z1000 alsó-felső villahidat, 05-06-os zx636-es első kerék tengelyt. Akinek van az ne tartsa magában.
Előre is köszönöm.