Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv mindenkinek!
Keresek 03-04-es kawasaki z1000 alsó-felső villahidat, 05-06-os zx636-es első kerék tengelyt. Akinek van az ne tartsa magában.
Előre is köszönöm.
Szia, holnapra leméretem a párommal, de normál srad tárcsák, 320-asok, gondolom. Szerintem 30-ért baráti az ár. Jó állapotúak, kaptam a motorhoz.
Sziasztok
Kínai motorra apróságokat (index búra, gázbovden, fékkar) Pécs környékén be lehet szerezni valahol elsősorban bontottan?
Ezek a motorok általában kompatibilisek egymással, vagy rámegy majd a fél életem, mire találok megfelelő pótalkatrészt? Valami ilyesmi motor:
Zhongyu márka, 200ccm dirt/cross: http://jmxingyu.en.ec21.com/20...

Köszi
Szia! Mekkora az átmérője a tárcsáknak, és az ára?
Kawasaki gpz750 unitrak alkatrészek eladók.Érd:zoli_motor@freemail.hu
20 e ft
06 30 635 9305
Yoshimura, Two Brothers, Akrapovic, Leo vince, Arrow, Giannelli, Marving, Megafon, Sport könyök, összekötő csövek, 3-4 csavaros átalakítók.
Kipufogó beszámítás lehetséges!
További infókért keres Emailben vagy Telefonon!
email: sportdob@gmail.com
Serult Mv Agusta F4 312R blokk elado. 998 ccm. 2es hajtokar kiutotte a blokkot. 16000 km van benne. Nem volt szetbontva. Generator, inditomotor injektorsor nincs rajta. Valto, hengerfej, kuplung, dugattyuk, deklik, olajpumpa, vizpumpa, stb. megmentheto. Kiszerelt allapotban van raklapon. 300e forint. Udv.
gilera xr1 125 gyujtást keresek.
hello
Yamaha FJR 1300-hoz keresek bukógombát. ha van valakinek jelezze
köszi
Sziasztok!
Yamaha XV750 önindítóhoz keresek fogaskereket, ami a "nagyobbik" kerékbe csatlakozik indítózáskor, mivel nagyon elkopott, s most, hogy az önindító fel lett újítva nagyobb erővel forgatná, de sajna inkább elcsúszik, minthogy belekapna Egy jobb állapotú f.kerék megoldaná a problémát. Ha esetleg valakinek van ilyen, vevő lennék rá, illetve, ha valaki tudja merre kéne érdeklődnöm az is nagy segítség lenne! Néhány képet készítettem róla:
kawasaki zx6R 636 2002-es forgalomba helyezhető vagy forgalmis vázat keresek max 40 000 ft-ig.
JKAZX636 ............... a vázszám kezdete.
Köszönöm a képeket.
Ami még maradt Sc59hez
Küldöm is! Ahogy látod a két széle van megrepedve.
Szia!
Köszönöm válaszod. Azt tudtam,hogy csak a búra.Küldetnél képet róla.
Üdv
Hali!
Jól látod a jobb oldala törött! Amúgy ez csak az index búra mivel az égőket kivettem és ment bele az új burába. Viszont a búra két helyen meg van repedve. Ha kell fotót is csinálok róla!

Üdv
Eladó Brembo PR19x20 főfékhenger, felhajló fékkarral. Nem "BRAMBO" kínai utánzat! Nagy kalibere miatt alkalmas főleg 6-8 dugattyús nyergek üzemeltetésére, különösen versenykörülmények között. Adok hozzá Goodridge duplafuratos nyomáskapcsolós áteresztőcsavart, illetve sima duplafuratos áteresztőcsavart, továbbá eredeti Brembo kiegyenlítőtartályt. Kompletten 40eft.
f2tommy@gmail.com
Szia!
Jól látom jobb oldali a törött tükör.
Érdekelne,mennyit kérnél az indexért?
Köszönöm
Keresek Honda CB1300-hoz /2003as JH2SC alváz számú/ hőgombát! /ECT szenzor/ !takacs,erik85@gmail.com 70/3201667 vagy privátban!
Sziasztok! Keresek 2006 Gas Gas ec 300-as hoz membránt lefogató szívócsonkot, meg egy kipufogódobot! Valaki tud segíteni előre is köszönöm
Bocsi a telószámom 30/3540334
Üdv mindenkinek.Eladóvá vált egy JTR 1871-50 fogas lánckerék.Össz. 5000km-t ment.Nálam r6-on volt. Hívjatok, megegyezünk.
CBR1000RR első lábtartót keresek....ha valakinek van elfekvő írjon egy mailt az ottes@freemail.hu-ra. Köszi