Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztk,motorokrol megmaradt karbi sorok eladók,van egy FZR 400-é kb 1000km használt új membránokkal és fuvókákkal,és van még egy FZR 600 abban is szinte új membránok vannak és fúvókák.06306636816
Szia,
Elvileg tudok segíteni neked. Van egy CB1000-res középsztenderem, amit sztem a CB1300-ra rá lehet alakítani, és bukócsövet is tudok.
Sziasztok,

vannak eladó LED-es irányjelzőim. Ha valakinek szüksége lenne rá, jelezze!
Üdv Honda Ns 125-höz van eladó komplett henger hengerfej dugó,gyűrű+ termosztát! A henger perselyezett. Ár 20.000FT+ postaköltség!Kérésre képet küldök
Helló!

Azt hiszem már beszéltünk a múltkor és fülsérültre mondtál 45-öt,az viszont nekem sok,mert makulátlant tudok 50-ért és bármennyire is ilyesmi ára van,nem tudok érte ennyit adni! Ha alkuképesebb vagy,akkor beszéljünk róla! Válaszod előre is köszönöm!
Üdv mindenkinek!

Továbbra is keresek: hibátlan állapotú 2003-04-es kawasaki z1000 alsó-felső villahidat nem horror áron. Válaszokat előre is köszönöm.
Sziasztok!

2011-es Honda Cb 1300-hoz keresek középsztendert és bukócsövet, valaki tudja, hogy hol lehet jó áron kapni? A bolti ára kicsit húzós
hello,van ha érdekel 70 3179083,

üdv,P.
06 30 635 9305
Suzuki Marauder 250-es alkatrészek eladók ....
Tel.:06hetven6155160
Sziasztok! MZ TS 125-re keresnék láncvédő bakelitet és patentszemet. Hol lenne érdemes venni? Motorosboltba azt mondták hogy nem létezik patentszem TS-re
Yoshimura, Leo vince, Arrow, Giannelli, Marving, Laser, Megafon, Sport könyök, összekötő csövek, 3-4 csavaros átalakítók.
Kipufogó beszámítás lehetséges!
További infókért keres Emailben vagy Telefonon!
email: sportdob@gmail.com
Sziasztok!

Ha netán valaki lengővillát keres, akkor:

http://olx.hu/hirdetes/husaberg-lengovilla-ID38HvD.html#b22698a571
szia már régen eladtam
Suzu77
Mi lenne az ára ennek a rendszernek? Illetve 4 a 2-be rendszer?
rotax 122- höz keresek power tolattyút/nyelvet!
Sziasztok,2001-es Honda Cbr 600F4i-hez keresek használt első lámpát,de csak olyat,aminek a búrája nem sérült,egyéb hibával viszont érdekelhet! Ha valaki tud,esetleg ismer olyan embert aki ebben segítségemre lehet,azt előre is köszönöm!
Sziasztok! 2009-es rmz 250hez keresek hengert sosbe! Akinek van felesleges jó állapotú ne tartsa magában. Sérült nem érdekel!
Sziasztok!

2000-es évjáratú Kawasaki ZX12R-hez keresek önindítót.

Ha valakinek lenne,kérem szóljon: 30/233 35 69

Köszönöm
szia xl650 v blokk nem érdekell?
Helo ,valaki tud motorbontot? keresek xl 600 as vagy xt 600 as blokkot...koszi..ja es ha lehet csongrad megyebe ..
Sziasztok!
Tudna valaki ezt a típusú alkatrészt eladót?
Honda CBR1000RR 2008-tól : HealTech ESE-H02 (szervó motor hiba kiiktató)
Köszönettel!
garázssöprés
áron alul
06 30 635 9305
Yoshimura, Leo vince, Arrow, Giannelli, Marving, Laser, Megafon, Sport könyök, összekötő csövek, 3-4 csavaros átalakítók.
Kipufogó beszámítás lehetséges!
További infókért keres Emailben vagy Telefonon!
email: sportdob@gmail.com
kawasaki zx9R üléspúp C-E modellre képek szerint eladó. új, neked kell összeszerelned illesztened. csak magát a púpot is tudom adni ha másra akarod ráhekkelni. 12e ft kiegyészítőkkel. 10 e ft nélküle.