Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

GSX-R 1000 K7-K8-hoz keresek jobb-bal ram air beömlőket.
20 e ft
06 30 635 9305
Üdv Urak!

Egy két apróság hátha érdekel valakit! Bárki kérdezné a történet annyi hogy a motor eldőlt álló helybe és ezek a károk keletkeztek mint amiket a képeken látni Plexi nem törött el csak meghajlott azért fehéres a színe amúgy vatta új volt 0 km futott a motoron. Bármi kérdés van nyugodtan írjatok
Yoshimura, Two Brothers, Akrapovic, Leo vince, Arrow, Giannelli, Marving, Megafon, Sport könyök, összekötő csövek, 3-4 csavaros átalakítók.
Kipufogó beszámítás lehetséges!
További infókért keres Emailben vagy Telefonon!
email: sportdob@gmail.com
Igen, ez a vészforgatókönyv...
vagy valakit megkérsz hogy méretezze aztán esztergáltatsz
Franc! Igen, ebbe akad bele a doboz... Ma jutott el hozzám a csomag, elvileg vadi új a cucc, de úgy tűnik olasz barátaink néha kihagynak ezt-azt a szettből.
Azért köszi, remélem lesz még vkinek (v hátha kikukázza valaki)...
baszki ha csütörtökön írod akkor lett volna (már ha ebbe akad bele a doboz)
volt egy repedt givi platnim, épp pénteken vitte el a kukás..
Sziasztok!

A csatolt képeken látható - givi oldaldoboz tartóhoz való, a gyári ábrán "7" számmal jelölt - kis b.szb@sz alkatrészt keresek , 1-2 darabot. Ha valakinek van elfekvőben, kérem értesítsen, árban megegyezünk!

Előre is köszönöm!
Pályamotor építés miatt nagyon-nagyon sok alkatrész eladò 2000-es évjáràtù Kawasaki ZX-7R motorbòl!
Zàr szett (kulcsokkal), kormànykapcsolòk (jobb-bal), fejidom, első làmpa, farokidom kpl., hátsò lámpa stb...
0630/6963423
Eladò hátsò rugòstag 2001-es R1-esből. Minimàlisan szivàrgott az olaj belőle. (apròpénzért javìthatò)
8000ft
Hello,

CBR 900rr-hez keresek karbisort, a motorkód SC33
Yamaha Majesty YP 250 hátsó féknyerget keresek konzolostól. Előny ha nincs kikopva és nem lötyög. Mail cím az adatlapomon.
Köszi, de már nem aktuális.
Sziasztok,
Egy kis segítséget szeretnék kérni. tavaly vettem egy 650-es, 2005-ös SV-t, és kaptam hozzá egy kuplungkart. Viszont nem kompatibilis vele. Ki szeretném deríteni, hogy milyen fajta motorhoz való, hátha valakinek ismerős, mert így nekem felesleges. Előre is köszi mindenkinek. Üdv: Tomi.
Helló!

Ha még mindig keresel. Párban 15eFT.
70/6231473
Helló!

2001-es Kawasaki KX 125, 48mm-es becsúszószáras első teleszkóp alkatrészei eladók!
2004-06-os R1 komplett első kerék eladó. A féktárcsák akár külön is.
Azt elfelejtettem odaírni h 12.000ft :) aki érdekel az adatlapomon megtalálja az e-mailcímem
Eladó Honda Nsr 250 plexi!94-96 os évjáratra való,gyári csomagolásban.pesten,nógrádsápon szemèlyes átvétel,postai utánvétet is megoldom valahogy már csak azért mert még soha nem csináltam :)
Helló!
engem lehet érdekelne a 2 féktárcsád!
Tudsz adni egy elérhetőséget amin meg tudjuk beszélni a részleteket?
Suzuki Dr800 Big SR43 alkatrészek eladók
20 e ft
06 30 635 9305
keresek yamaha fzr 400 1994- től trapéz lámpáshoz fejidomot, eredetit vagy üvegszálast.
Sziasztok,

Kawasaki ninja 250r-hez (2008) keresek alkatrészt!

Idomok, lábtartó, légszűrőház, kipufogó...

Akinek van bármi az szóljon, vagy ha tud valami kontaktot...

Köszi
Race

racccccing@gmail.com