Egy két apróság hátha érdekel valakit! Bárki kérdezné a történet annyi hogy a motor eldőlt álló helybe és ezek a károk keletkeztek mint amiket a képeken látni Plexi nem törött el csak meghajlott azért fehéres a színe amúgy vatta új volt 0 km futott a motoron. Bármi kérdés van nyugodtan írjatok
Yoshimura, Two Brothers, Akrapovic, Leo vince, Arrow, Giannelli, Marving, Megafon, Sport könyök, összekötő csövek, 3-4 csavaros átalakítók.
Kipufogó beszámítás lehetséges!
További infókért keres Emailben vagy Telefonon!
email: sportdob@gmail.com
Franc! Igen, ebbe akad bele a doboz... Ma jutott el hozzám a csomag, elvileg vadi új a cucc, de úgy tűnik olasz barátaink néha kihagynak ezt-azt a szettből.
Azért köszi, remélem lesz még vkinek (v hátha kikukázza valaki)...
A csatolt képeken látható - givi oldaldoboz tartóhoz való, a gyári ábrán "7" számmal jelölt - kis b.szb@sz alkatrészt keresek , 1-2 darabot. Ha valakinek van elfekvőben, kérem értesítsen, árban megegyezünk!
Sziasztok,
Egy kis segítséget szeretnék kérni. tavaly vettem egy 650-es, 2005-ös SV-t, és kaptam hozzá egy kuplungkart. Viszont nem kompatibilis vele. Ki szeretném deríteni, hogy milyen fajta motorhoz való, hátha valakinek ismerős, mert így nekem felesleges. Előre is köszi mindenkinek. Üdv: Tomi.
Eladó Honda Nsr 250 plexi!94-96 os évjáratra való,gyári csomagolásban.pesten,nógrádsápon szemèlyes átvétel,postai utánvétet is megoldom valahogy már csak azért mert még soha nem csináltam :)
06 30 635 9305
Egy két apróság hátha érdekel valakit! Bárki kérdezné a történet annyi hogy a motor eldőlt álló helybe és ezek a károk keletkeztek mint amiket a képeken látni Plexi nem törött el csak meghajlott azért fehéres a színe amúgy vatta új volt 0 km futott a motoron. Bármi kérdés van nyugodtan írjatok
Kipufogó beszámítás lehetséges!
További infókért keres Emailben vagy Telefonon!
email: sportdob@gmail.com
Azért köszi, remélem lesz még vkinek (v hátha kikukázza valaki)...
volt egy repedt givi platnim, épp pénteken vitte el a kukás..
A csatolt képeken látható - givi oldaldoboz tartóhoz való, a gyári ábrán "7" számmal jelölt - kis b.szb@sz alkatrészt keresek , 1-2 darabot. Ha valakinek van elfekvőben, kérem értesítsen, árban megegyezünk!
Előre is köszönöm!
Zàr szett (kulcsokkal), kormànykapcsolòk (jobb-bal), fejidom, első làmpa, farokidom kpl., hátsò lámpa stb...
0630/6963423
8000ft
CBR 900rr-hez keresek karbisort, a motorkód SC33
Egy kis segítséget szeretnék kérni. tavaly vettem egy 650-es, 2005-ös SV-t, és kaptam hozzá egy kuplungkart. Viszont nem kompatibilis vele. Ki szeretném deríteni, hogy milyen fajta motorhoz való, hátha valakinek ismerős, mert így nekem felesleges. Előre is köszi mindenkinek. Üdv: Tomi.
Ha még mindig keresel. Párban 15eFT.
70/6231473
2001-es Kawasaki KX 125, 48mm-es becsúszószáras első teleszkóp alkatrészei eladók!
engem lehet érdekelne a 2 féktárcsád!
Tudsz adni egy elérhetőséget amin meg tudjuk beszélni a részleteket?
06 30 635 9305
Kawasaki ninja 250r-hez (2008) keresek alkatrészt!
Idomok, lábtartó, légszűrőház, kipufogó...
Akinek van bármi az szóljon, vagy ha tud valami kontaktot...
Köszi
Race
racccccing@gmail.com