A hozzávaló motor hiányában eladnám a következőket:
3l Motorex Cross Power 4T 10W-50 (természetesen bontatlan)
ABUS lakat, elég komoly verzió (kb. 3x volt használva)
MDS Cross sisak (3 éves, volt használva, de ütés/karc mentes)
Az olajért egy 10-est gondoltam (bolti ára kb. 13-15), a lakat 8, a sityakra meg mondjatok valamit :D
Van egy méretprobléma miatt eladó Fox Switch Girl nadrágom. Nem rám nem jó ...mondjuk rám se jó
Nade:
Fox Switch cross/enduro nadrág....rövid nadrággá alakítható (térdnél lezipzározható).
Cross csizmával és a nadrág alatt térdvédővel is simán hordható.
7/8 méretű ami kb 80 cm-es derekat jelent...külső szárhossza 108-110cm....belül...az ülepétől a száráig kb 85 centi
heló ha valakit érdekel egy suzuki rm 125 versenycross 47 l 94 es moslet megfuatva új dugó gyűrű zsir lenckerekek elöl hátul gumik s.t.b nagyon álatt csere érdekelne jóbban valami 4 ütemü 250 stb nehéz gépek nem érdekelnek mármint sjban
Csá van egy SŰRGŐSEN ELADÓ Gilera kk 125/50 160henger van rajt még az előző tulaj csinálta meg így egy baja van ha a gyertya bennt van akkor nem rendesen forog a motorja ha nincs bennt a gyertya akkor igen,csak köpte a benzint,meg egy kis esztétika amúgy teljesen oké a gép a villamossága is jó,elől-hátúl tárcsafék,inditásgátló,1993-as évjárat,fekete!Megnézettem és azt mondták mivel gyertya nékül forog rendesen a motor biztos nem a motorjának van baja!Nekem egy 100.000ft kell érte kp-ba,szállítást nem tudom megoldani!Ezen a számon elérni:06308773644 | válaszolok
CSAK erős idegzetű, NEM kezdő motorosnak Hayabusa eladó.Amerikai származású a vasmadár \"E\"-s lámpákkal, 2003 óta egy tulajdonos!Típusváltásra van szükség a Család miatt, csere nem érdekel.Tavaly sérült lett, de a bukógomba hasznos volt. A sérült elemek javítva, de még a fényezés nem történt meg, gumik kihasználva cserére szorulnak, új lánc került rá, a javított elemek a képeken látszanak! nem zsákba macska!Nyolc év egy élmény volt vele :-) Az ár minimálisan alku képes! hitel és terhelés mentes motorról van szó tulajdonostól! Nepperek kerüljenek!
Érdeklődni csak a 30/351-52-58. Lehet, hogy a meló miatt nem tudom felvenni néha.Kérésre több (nagy) képet küldök Hayabusa ELADÓ
Honda CBX 550F bontott alkatrészek eladók.
e.mail: norby1@freemail.hu