Garázsban találtam,megválnék tölük:
Puig aranyszinű idomcsavar M30*60 6db 1500FT
Jt 43 fogas lánckerék(Vtr-re tudom hogy jó-a többire meg ott a típusszám) 4000FT
Mindkettő új.
Sziasztok!Elcserélném az ETZ 125-met robogóra,csak olyanra,amit B-s jogsival is vezetni lehet!A motor kitünő állapotban van,papirjai rendben,törzskönyvvel rendelkezik,csak a műszaki járt le róla!Csak olyan jelentkezzen,aki a szállitást is meg tudná oldani,mert sajnos én nem tudom:((Borsod megye,Szerencs!Ha valakit érdekel,akkor küldjön ide képet a robogoról,persze én is küldöm a fotókat az enyémről! kamionos78@gmail.com Köszönöm!
SZiasztok!
Eladó / cserélendő 525-ös X ringes arany színű Iris lánc.Van hozzá lánckerekem így jó a Hornetre vagy CBR-re.
Továbbá van naked motorra Pluig plexim, honda hornet/cbr kuplungkosaram+lamellák.
Street fighter fejidom.
Sziasztok!
Fox protektoringek rendelhetők minden méretben.Ár:14000Ft!
Fox nadrág 14000Ft!
Új Alpinestars gerincprotektor 13000Ft,
Dainese 14000FT!
Csak rendelésre hozom.57X25 cm
06303210309
bali105@t-email.hu
sziasztok
van egy L-es méretű vadi új Shox fekete,full protkós ruhám eladó
és pár cuccom K7-K8 1000hez
gyári kipufogók,katalizátor,üléspúp,rendszámtartó
S.O.S minden
hívjatok a 06 70 341 64 09en
szasztok
Sziasztok!Van egy Piaggio Typhoon X50F-em amit elszeretnék cserélni valami 50ccm-es endúróra.Értéke 140000Ft 2000évjárat 14000km .Sümegen lakom.Ha valakit érdekel irjon:piszter29@freemail.hu címemre és én küldök képeket is.
Hali,bocsi hogy ezt írom de én is bele léptem ebbe a cipőbe egyszer.Egy suzuki adresst vette meg úgy hogy nem indult,a tulaj azt mondta még tegnap ment vele mint a golyó.Ki derült hamar mikor elhoztam és szét szedtem,esetleg akkor ment úgy mint a golyó ha utána kötötték.Szal bevolt az egész rohadva,tiszta rozsda volt.Bele kellet nyomni egy kis kp-t hogy menjen.Együtt érzek veled,mivel én a volt tulajt elküldtem a k.anyukájába.Ilyeneket szét tudnék aberálni
SIDI Vertigo Air fekete 43 as 50 000 Ft
SIDI ST kék fekete 39 es 60 000 Ft
Leírásnak megfelelő sorrendbe raktam ki a képeket!
tel: 30-429-3097
www.speedlife.fw.hu - itt több infót találsz!