Hello mindenki!
Lenne két Jt első lánckerekem eladó, az egyik 12, a másik 13 fogas, képet teszek fel róluk, érdeklődni itt, vagy az e-mail címemen lehet( adatlapomon)
Sziasztok!
Van egy eladó alpinestars hálós nyári kabim 2-3x volt rajtam L-es méret kivehető váll,alkar,hát protektor.Teljesen sérülés mentes nagyon sürgősen eladó Budapesten átvehető Email címem:bimbi125@freemail.hu vagy Telefon:06-70-39-44-831
Hát, ha legalább 54es lett volna, akkor felőllem mehetett volna a csere, de hogy most betegyem a többi (nem használt) motoros cucc mellé, annak vajmi kevés értelme van.
Akkor rám tuti nem lenne nyerő. 186cm vagyok és kb 90kg (egy kis diéta már nem ártana meg, mert nállam dec20.-a óta "Karácsonyi hangulat" van ).
De csere kp-ra még érdekel !
Sziasztok! eladnám a gsx-r 1000 k2 esem! azért van fighternek építve mert túrázásra használt. sajnos rá kellet jönnöm h jobb volt az xx-em. ezzel nem lehet sajnos kétszemélyel haladósan menni letép a szél. garantáltan 17 000 km van benne. régen egy rendőr sráccé volt egy gsx-r 400 -as után vette magának és elcsúszott vele megilyedt tőle és évekig állt a motor azért ennyi a km. új dragon sport dom másfél év műszakival. friss festéssel. hayabusa csere vagy cbr 1100 xx csere érdekel azsem baj ha külföldi. amúgy az ára kp-ra 650 000 csere ár 750 000. nagyon jó agresszív motor fightereseknek is ajánlom mert tényleg nincs szét hajtva. a blokk külön is eladó!
Üdv Motorosok.
Utángyártott buborék plexik /típusonként akár több színben/, ezenkívül irányjelzővel egybeépített hátsólámpák, valamint fék és kuplungkarok, valamint üléstakarók. Fizetni előre semmit nem kell, utánvétellel postázok. Érdeklődni emailben. Köszönöm.
Lenne két Jt első lánckerekem eladó, az egyik 12, a másik 13 fogas, képet teszek fel róluk, érdeklődni itt, vagy az e-mail címemen lehet( adatlapomon)
Köszi.
Én is megmértem az enyémet: 4,8kg (azt hittem, hogy nehezebb...)
Azon töprengek, hogy 5000 pénzt áldozzak-e mínusz 2,3kg-ért...
Mindenesetre köszönöm mégegyszer, hogy lemérted , de szerintem nem aktuális a biznisz.
Üdv
Okta
Van egy eladó alpinestars hálós nyári kabim 2-3x volt rajtam L-es méret kivehető váll,alkar,hát protektor.Teljesen sérülés mentes nagyon sürgősen eladó Budapesten átvehető Email címem:bimbi125@freemail.hu vagy Telefon:06-70-39-44-831
De csere kp-ra még érdekel !
A Tied (elvileg) 50-52es méretű, én 54-56ost használok.
Ár 15pénz/db
Már elvitték a Hondát.
palacsinta@citromail.hu
Polisport fejidom frissen lefestve 1 hetet használt könnyen felhelyezhető.
Ár:8 000 ft
Utángyártott buborék plexik /típusonként akár több színben/, ezenkívül irányjelzővel egybeépített hátsólámpák, valamint fék és kuplungkarok, valamint üléstakarók. Fizetni előre semmit nem kell, utánvétellel postázok. Érdeklődni emailben. Köszönöm.
F