Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Suzuki RF-hez keresnék első lámpát. Ha van valakinek, vagy ide, vagy e-mailt dobjon légyszi.
Eladó Piaggio Zip elöl hátul dobfékes. Hibája egy fúrás ráférne meg az állorésznek szar a kábelezése nincs szikra ettöl eltekintve jó állapotú!Van rajata egy sport kipuff de megvan az eredeti is zöld fekete a motor! ára gyári kipuval 35 sport csövel 45eft.
Elérhetöségeim az adatlapon!
Nincs már meg, elvitték.
Kicsit bővebben! Külföldön?
Esetleg, ha te meg tudod szerezni mennyiért adnád?
esetleg valakinél nem kallódik egy bmx kerékpár?
keresek egy elfogadható állapotút, nem túl nagy összegért
6000Ft-ért adják külföldiában...
Igen. Az enyémre is MF9 van írva.
Mi pénzért adod?
Ehhez?
VT 500 E '84-85 'PC11'
Ilyet?
Az alsó oldalán 'MF9' van ráírva...
Ez egy kétéves hozzászólás. Nemhiszem hogy megvan még.:)
Helló megvan még a 47-es csizma? Tudnál róla képet küldeni? Köszönöm!
Sziasztok!
Keresek a vt 500-as hondámhoz felsö villahidat.
Keresek régi kawa kx-hez bal oldalidomot! Ha esetleg valakink van elfekvőben egy érdekelne!
Ilyenre lenne szükségem:
Ha jó bele a CR-é, tudok szerezni gyári eredeti Hondás gázbowdent távtartókkal, gumiharanggal kompletten 5.990-ért. Írj egy mailt, ha érdekel.
Üdv! Nem tud vki Crm 125r-hez eladó gázbowdent?
Ideiglenesen ki van vonva a forgalomból! Aki akarja visszahelyezheti én nem fogom az tuti! xd:D
Úgy legyen!

Sztem egyébként nagyban javítaná az eladási esélyeidet ha eltolnád műszakira a gépet - lejárt vizsgával még átírni se lehet
Akinek kell ugyis megveszi ennyiért is ha meg nem az sem számítt!
Igen, ez tipikusan az a szituáció, amikor lényegesen több a gépnek a használati értéke a számodra mint amennyi a piaci ára...így sajnos elég nehéz eladni (főleg a jelenlegi helyzetben)...amúgy ismerős a szitu, volt a lábamon ez a cipő nekem is
Hali! eladó a motorom yamaha yzf600r thundercat az adatlapomon van kép!2002-es 30ezer km az ár fix 800000ft
Kicsit alkuképes az ár de nem minden áron eladó! Én tudom hogy full patent állapotban van külsőleg és belsőleg is azért ennyi az ára!Csak hétvégente használtam akkor sem pályán!
Szerintem egy picit sok amit kérsz érte...főleg hogy - ha jól értelmezem - műszakija sincs...mondjuk így képről valóban jól néz ki, de az igazából semmit sem jelent...
Eladó tuning után feleslegessé vált gyári heréletlen Aprila Rs 50 rezo + kipuff + gyári karbicsek talppal együtt + komplett gyújtás. Valamint egy két pannonia motyesz.
Eladó Ktm exc 125 versenyendúró! 1999 évj, 41 le, rendszeresen karbantartott, csak Motorex olajjal használtam! Elöl hátul tárcsafékes, dupla vízhűtéses, 6 sebességes válltóval, hidraulikus kuplungal! Csak hobbi célra használtam! Nagyobb motorra válltás miatt adom el! Rendszám+forgalmi is van hozzá!