Eladó egy 2002-es Gilera Runner (nincs papír)hibátlan,Plusz egy 1991-es Suzuki gs 400D(nem Dízel,de rendszámos )
Cserélhető egyben a kettő.Főleg autókozmetikához szükséges dolgokra(Nagy porszívó(R2D2) ,polírgép,sterimó stb stb(RIWAX előnyben)
A runner magában nem cserélhető.Üdv
Hi!
700-800 ezerért vennék crossenduro-t exc 450 vagy 400drz-re gondoltam.
Bár mind a kettő gépről csak jókat hallottam, de hát döntenem kell aki tud az segítsen. ez lenne az első (nagy) motorom. Simsonom van hihi, de mentem már 125-ös dt vel is. huh kemény szavak mi :):)
Eladó egy M-es, mattfekete portugál Hebo Laguna sisak, méretgond miatt nem használt. Tehát új!Irányár: 25.000Ft
Részletek és egyéb érdekességek: www.superblackbird.mindenkilap...
E-mail: gltotya@freemail.hu
Totya
nincs valakinek reaális áron valami fél-egy gigás micro-sd? csak a telómban nicns egyáltalán, és nekem csak pár számhoz kéne, azér ne makarok venni 2gigásat. hm? hm?
kawasaki zx1000 (zx10) 89-es nagyon erős motorral (cbr929-es farokidommal) nyitott kipufogórendszerrel 137 Le, Radiális fékmunkahenger és kuplungmunkahengerrel, magasitott kormány, nem sérülés miatt átalakitva, ZZR1100-as 17es hátsókerékkel, gyári idomszettel együtt cserélném 400-600 as sporttura gépre RF400 VFR400 zx6, cbr600 stb.) 400 ezer forint értékben. képeket kérésre küldök
180LE SZÖCSKE YAMAHA R1-ES BLOKKAL GYORSULÁSRA VAGY SZLALOMRA, DE KIS ÁTALAKÍTÁSSAL RONCSRA IS!
Időhiány miatt SŰRGŐSEN eladó egy MGYSZ (de a MORSZ) által kiadott 2009-es szabályzatnak megfelelően és előírt csövekből, minősített hegesztővel épített szöcske. Az autó hátsókerék és fix lehajtású. 4 tárcsafékkel, hátul új fékbetétekkel. Cobra versenyüléssel(nagy fejvédős, wrc ülés ami még nem volt használva). A blokk egy 2000-es Yamaha R1-es, ami teljesen fel lett újítva(csak gyári alkatrészekkel)módosított vezérlés, olajcsere stb… mikuni szívósorral ami most 180 Le. A felújítás óta csak padon lett járatva. Az autó most 90%ban van kész, a fenn maradó 10%-ban a féltengely felhelyezése, a kábelezés és a festés van hátra (2 alapozó réteg van rajta). Hozzájuk minden alkatrész adott. !Rugózott tömeg kb. 250kg.! (180Le/250kg) Többit telefonon….
Beszámítok 2004 utáni yamaha aerox-ot, vagy quadot (250ccm felettit).
Érd.: 06302754860
bodoracing@gmail.com
Igazság szerint ha egy motorban évente kevesebb mint 5e km van, akkor az vagy kamu vagy beleesik a maradék 5%-ba. Felszorozva ez egy 10 éves motornál 50e km...
Hát igen, itthon ez van. De amúgy megkockáztatom ez jobb állapotban van, mint egyes 40-et futottak. Én odafigyelek a gépre, és nem vagyok női tulaj (na az a legrosszabb), aki valszleg nem tolja neki, viszont soha sem tartja karban (tisztelet a kivételnek!). Mellesleg ez se járt nagyon 6 ezres fordulat felett :)
De mind1, akit érdekel megtalál, sztem senki sem jár rosszul vele.
És akkor még a 20 ezret futott 14 éves olasz import gépekről nem is beszéltünk...
Mennyit akarsz a runnerért?