ha valakinek van tolna megyében simson star vagy enduro, nagyon olcson, a lényeg h a blokkja meg a futomüve jo leglyen, felölem lehet kopott szirszar kivülröl, az szoljon 30 ezerért vagy azalatt!
Eladó egy Új HJC HQ-1 LORDSHIP bukósisak, stílusváltás miatt.
Egyszer sem használt.
TULAJDONSÁGAI:
a világon az első 4x4 \\\"3K tow twill\\\" carbon sisak
teljesen új sisak struktúra kivül és belül
szélzajmentes kialakítás
professzionális 5 pontos szellőzőrendszer
Aquatrans\\\" gyors csepp-eltávolító, kivehető és mosható antiallergén belsőrész
dupla plexizárral rendelkező, zárható, párásodásgátló plexi, UV védelemmel
dupla D-gyűrűs sisakcsat
kivehető orrmaszk, bogárháló, sisakzsák
Ára: 60000Ft és fix. 57 körüli fejméretre ajánlom, nekem legalább is 57-es van:)
eladó honda cbr 600 f, váz, blokk, 2006-os, magyar forgalmis, törzskönyves, 2 gyári kulcsal, zárszettel, szervizkönyvel, rendszámmal, 5900 km-rel, a képen látott tartozékkal, kormányokkal, és a rajta lévő alkatrészekkel, fesszabályzóval, gyújtásmodullal, kábelköteggel, ár csak egyben 400 eft. telefon: 0620/992-4528, vagy 0620/ 598.-2538
Sziasztok eladó 1 simson s1b 4 sebeséges jó állapotú:) 50 ezer ft az ár fix! uygan itt eladó 1 piagio zip motor blok indítható állapotú! mallosi az egész blok nincs széthajtva! ez ügyben érdeklődj a zolboy91@hotmail.com e-mail cím ill msn címen!
szia gemini!
engem nagyon érdekelne a rossi sisak m-es méretben ha még megvan. légyszíves írj egy freemailt hogy megvan e még és légyszi írd le hogy pontosan melyik sisakról lenne szó. előre is köszi. freemail címem. puhijuhi@freemail.hu
szia engem érdekelne a rossi sisak ha még meg van m-es méret érdekelne. légyszíves írd meg hogy meg van e és ha megvan akkor freemailen vagy telefonon megbeszéljük. ja és ha kérhetlek légyszíves írd le hogy pontosan melyik sisakról lenne szó. köszi szia. freemail címem:puhijuhi@freemail.hu
Gilera RX125 Arizona, 1987es, 30000km van benne, elöl új kerékcsapágyak, fékbetét, hátul új lánccsapágy, új légszűrő, hűtőfolyadék, jó állapotú gumik, teleszkópok, láncfeszesség beállítva, motorozható állapotban
i.á 115.000-
(további képek és infó emailben)
70-2827377
roland80@totalcar.hu
Eladó 1szezont használt,kétrészes alpinestars vector, 56-os méretben.
Új ára 270ezer,85ért vihető..
gp protik,műanyag vállproti,perforált..
06705933791
noarmy@citgromail.
hu
Mondasz egy REÁLIS árat és viheted!
link