elado egy 1998-as kawasaki kdx 125 versenyenduro . svájcbol behozott. gyári éllapotu és minden müködik rajta még a különolajtartája is elöl kayaba forditott telo indeksz féklámpa jó. de a kép önmagáért beszél. 33 loerös. van még kb 35000ft értékü motorex cuccom pl: motorolaj légszürötisztito láncspray fékfolyadék váltooil stb ezeket is meg tudjuk bizniszelni . a motorhoz az állványt is adom . ára250000ft tel 06303086276.
hali eladnám cagiva freccia c12r em 140be talán alkudni is lehet.Amit tudni kell róla a blokja patent 700kmes.Futóművek fékek jók.a idom kicsit karcos.Msn:atesz155@hotmail.com
Csere is érdekel.külföldi papiros motorokra 600ccm körüliekre.Vagy rendszámos mocira is ráfizetek (csak részletben tudok)De sok féle megoldás érdekel! (Cross,speed,naked,streetfighter)1988tól érdekelnek motorok alatta nem nagyon.
hello
eladó Ktm Mx típusú crossgépem. erős moci, vízhűtés, 6 sebességes váltó, jó gumikkal, pár üzemórás vertex dugóval, új vátóolajjal. IRÁNYár: 220000 Ft
e-mail:shadow_hunter92@freemail.hu
msn:shadow_hunte
r92@hotmail.com
Te vagy a Czompa Attila,? Mert irtam hogy mennyibe kerül meg hogy mi van benne és nem jött se cím se válasz.
Marci. Holnap fel tudom még adni de akkor egy címet küldj nekem légyszives a bakonymotor@gmail.com-ra.
köszi:Marci
Pályamotort keresek! Hobbi (verseny) célra, 4 évesnél nem öregebb max 700 ezer ft-ig min. 600-as,esetleg egy törött utcai,ami könnyen átalakítható pályára, rendszám nem kell csak a származása igazolható legyen. 0630-3386047
Eladó egy AJP hidraulikus kuplung, HEBO karral, 9000 Ft-ért
T: 70/3916937