Szia!
Ujat akarsz venni, vagy valami regebbit? Az igazi igaslo a Honda Innova. Orokeletu, es kepes masfel litert is megenni... Viszont ezen valtogatni kell, es hat nem egy raketa... Keewayt ne... Piaggiobol es Gilerabol kapsz olcson is, es van ez a vicces beszamitasi akciojuk, hogy 120e-ert barmilyen motort beszamitanak. A barmilyen szo szerint ertendo... Attol is fugg, hogy hol akarod majd hasznalni! Nekem egy 50-es Gilera Runnerem van, ami nem eppen az olcsok kozul valo, de a pesti utakat annyira nem szerette... Szoval Pestre az ilyen dizajnos sportrobogok annyira nem jok, mert szetmegy a futomuvuk... Meg a feneked is...
Képzeljetek L egy teljesen - 100%! - motoranalfabétát--- ez vagyok én
Azonban most szükségem van egy robogóra - szállításra/munkára, dobozzal - mely megbízható, üzembiztos stb... és az ára sem az egeket verdesi (pl. nem egy Aprilia SR 50-es Talmaféle replica - pedig tetszik, de az 5 kiló most sokkk...)
KÉRLEK benneteket segítsetek ki ötleteitekkel, gondolataitokkal, milyen robogót érdemes venni, mennyiért ill. mit javasoltok még, mi az amit tudnom kell(het) ezzel kapcsolatban?
Mindenkinek előre is kösz a mindenféle infókat.
1ghost@vipmail.hu
Engem érdekelne a mocid!
Cserébe tudok adni egy Malaguti f-12 Phantom robogót!:D
kevesett fogyaszt! itt Baranyában párja nincs a gyorsulás téren!:D 85 km/h a vége!
Malossi tuningos!:D
Sziasztok!Ha netán érdekel valakit CBR 600 F2-hez uj bontatlan hátso fékbetét pár az szoljon!
Féláron+postakötség.Nem tudom hogy most mennyi az ára,én 6500-ért vettem anno.
Ja!Több Honda tipushoz is jó(900RR,CB stb)
'98 as DERBI GPR 50 R eladó vagy cserélhető, szinte mindene megvan, bár 1-2 apróság hiányzik, motorja gyönyörűen jár, önindítós. ha valakit érdekel akkor még írok bőven a motorról és képek is vannak. a motort kb 25-30 ezerből össze lehet rakni.
eladó vagy cserélhető, esetleg az árba 51 es simsont beszámítok( állapot mind1)
mitoo
Hát a cserét ugy érteném csere-csere! ráfizetni ne mtudok,mert nincs lovém!:(
Ha érdekkel akkor cserélhetünk,mert én msot sport motort szeretnék!:)
Helyileg Baranya megyében tartozkodom!:D Te merre fel lakx?:)