Én is így vagyok elutalom a lét csak nem basznak át leszarom
Csak mikor másoknak mondom hülyének néznek azt hiszik az utánvét garancia pont semmire
Vevőlye válogatja a legutóbb 150-ezret utaltak előre egy cserépkályháért és 3hét múlva jöttek érte,egy srác meg nem mer elutalni nekem két rugót mert mi van ha átvágom vicces
Utánvétezni akar ami 2300ftés mondom ha hámozott krumplit rakok bele mi lesz? azóta mail-ozgatunk
Rolex nem kell de ha megis krumplit kapok megkerslek es elso korben lukat furatok a terdedbe egy akkus furoval Borisszal az ukran veroemberrel.
Hol a gond.
Hát veszel tőlem egy rolexet azt mondod nem utalsz előre mert nem bízol bennem,adjam fel utánvéttel.
De én egy sudribunkó vagyok és beleteszek a csomagba egy meghámozott krumplit.
Na gyün a póstás ott írd alá aláírod ennyit és ennyit adjál,azt mondod nem adok mert nem tudom krumpli van e benne...
-Postás:Akkor bizony nincs csomag.
Tehát ugyanott vagy mintha vakon elutalnád vagy megkockáztatod a krumplit vagy visszaküldöd.
Csak mikor másoknak mondom hülyének néznek azt hiszik az utánvét garancia pont semmire
Vevőlye válogatja a legutóbb 150-ezret utaltak előre egy cserépkályháért és 3hét múlva jöttek érte,egy srác meg nem mer elutalni nekem két rugót mert mi van ha átvágom vicces
Utánvétezni akar ami 2300ftés mondom ha hámozott krumplit rakok bele mi lesz? azóta mail-ozgatunk
Csákó
Hengerfej csavart 10 db-ot! Ha van valakinek elfekvöben kérem jelezze!
Köszönöm Simi801
De egy ketrugos tagulasi tartalyert nem ulok kocsiba veszpremig.
a véres erőszak ideje rég lejárt
meg kell dugatni egy(több) buzival aztán akárhányszor hozzáér a seggéhez a budin tudni fogja hogy bűnös
Nem ez a birkatőgy?
Hol a gond.
Most megfogtál falusi létemre!
Nem tudod a lábgombámra hatásos a Canesten pro?
De én egy sudribunkó vagyok és beleteszek a csomagba egy meghámozott krumplit.
Na gyün a póstás ott írd alá aláírod ennyit és ennyit adjál,azt mondod nem adok mert nem tudom krumpli van e benne...
-Postás:Akkor bizony nincs csomag.
Tehát ugyanott vagy mintha vakon elutalnád vagy megkockáztatod a krumplit vagy visszaküldöd.
Abból van a finom "Kosbor"!
A gólya is a sörétes puska által szaporodik,akár a fácándos madár!